- 28 Ağustos 2020
- 8.957
- 40.902
- 498
- Konu Sahibi meredithgrey
- #1.061
Ay yoh tövbe almadım kabul etmedim iptal iptal iptalÇocuğa çocuk ekleyen var sen doormadın mı?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yoh tövbe almadım kabul etmedim iptal iptal iptalÇocuğa çocuk ekleyen var sen doormadın mı?![]()
Benim ne suçum var acaba fhjsjdks dökülün dedim, dünden hazırmışsınız
Ben söylemedim duş başlığının çok işlevsel olduğunuBenim ne suçum var acaba fhjsjdks dökülün dedim, dünden hazırmışsınızBen de kendime gelemedim zaten
@feliscatus
Ya çen geri geldin de siteyi kullanmayı mı unuttun çen
Ay niye böyle oldu ya operam mı bozuk ühü
Ay niye böyle oldu ya operam mı bozuk ühü![]()
Bence sende sorunAy niye böyle oldu ya operam mı bozuk ühü![]()
Bir şey sorcam. Senin banlanınca hadi proluğun gitti. Nickinin baş harfi niye küçüldüAy niye böyle oldu ya operam mı bozuk ühü![]()
Bir şey sorcam. Senin banlanınca hadi proluğun gitti. Nickinin baş harfi niye küçüldü![]()
Portakalda vitamin olmuşBir şey sorcam. Senin banlanınca hadi proluğun gitti. Nickinin baş harfi niye küçüldü![]()
Aaa ben hala onun gerçek olduğunu sanıyordum. Bu millet ne anladı da fake diyor diyordum. Anlamışlar demek.Evet o geldi. Doğru şeyler de vardı diyor![]()
Ceheneme mi gittim geldim noolduysamBir şey sorcam. Senin banlanınca hadi proluğun gitti. Nickinin baş harfi niye küçüldü![]()
Senin bebişin saçları uzadı mı?Ceheneme mi gittim geldim noolduysam![]()