- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.163
- 698
- Konu Sahibi meredithgrey
- #5.381
GİTTİM EMOJİMİ ATTIM SEVGİLİ MUNEYE

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GİTTİM EMOJİMİ ATTIM SEVGİLİ MUNEYE
Çok şey kaçırmışsın![]()
Yapma yanarızGİTTİM EMOJİMİ ATTIM SEVGİLİ MUNEYE![]()
Pek bir farkı yokYok Jahrein![]()
Şimdilerde Haluk Bilginer ve Mehmet Aslantuğ.Cemal Süreya.
Şimdilerde Haluk Bilginer ve Mehmet Aslantuğ.
İlk nasıl başladı acaba hssjjsjsj bi de konudan bağımsız Nejat İşler malum bir kişiye aşırı benziyor tövbeeEki Görüntüle 3307011
İnstada karşıma çıkan hfkskfkd
İlk nasıl başladı acaba hssjjsjsj bi de konudan bağımsız Nejat İşler malum bir kişiye aşırı benziyor tövbee![]()
Valla aynıHele yaşlandıkça![]()
Bi ara dayısı diye şehir efsaneleri çıkmıştı hfjdjfkkdİlk nasıl başladı acaba hssjjsjsj bi de konudan bağımsız Nejat İşler malum bir kişiye aşırı benziyor tövbee![]()
Oha ciddi miBi ara dayısı diye şehir efsaneleri çıkmıştı hfjdjfkkd
Şükür ki yalanlandıOha ciddi miben yıllardır benzetirim ama bunu duymamıştım
![]()
Googleladım "eğer hayatı film olursa oynayacak tek aktör benim" demiş zamanındaŞükür ki yalanlandı![]()
Belki de dememiştirGoogleladım "eğer hayatı film olursa oynayacak tek aktör benim" demiş zamanındaherkes hata yapar.
Dizici bağyanBelki de dememiştirGülbeyaz Kadir'im
![]()
Şimdi Tv dizisi izlemiyorum pek ama eskiden hakimdim olayaDizici bağyanAliye deniz'i de bilirsin o zaman
![]()
Benim için o hep Behzat Ç Ercüment Çözer. Kötü karakterde çok daha başarılı.Şimdi Tv dizisi izlemiyorum pek ama eskiden hakimdim olayaDeniz karakteri de çok iyiydi cidden
![]()
Çok iyi bi aktör. Bu kadar dagitmasaydi iyiydi.Benim için o hep Behzat Ç Ercüment Çözer. Kötü karakterde çok daha başarılı.