- 30 Kasım 2010
- 9.813
- 19.874
- 448
- Konu Sahibi meredithgrey
- #6.301
Az burayi okuyayim belki keyfim ve kahyasi geri gelir de karpuz keseriz ( hasta oluyorum kizlar galiba)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun (mental olarak da)Az burayi okuyayim belki keyfim ve kahyasi geri gelir de karpuz keseriz ( hasta oluyorum kizlar galiba)
Kesin öyle yapmıştırBirine laf giydirmiştir yine.![]()
Vukuatın neBanlamadıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeee![]()
Çok istiyorsan şikayet edebilirm ama sonra çok üzülürümBanlamadıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeee![]()
Banlamadıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeee![]()
Yobaz kudurttum![]()
Niye kendini açık ettin ben banlanacak bir şey yaptığımda siteye şu şekilde giriyorumYobaz kudurttum![]()
Yobaz kudurttum![]()
Ya ben sordum ama heralde burda yazdığından gitmemiştir Di miNiye kendini açık ettin ben banlanacak bir şey yaptığımda siteye şu şekilde giriyorum
O yüzden gitmiş konuya akşam yazmıştı, şimdi mune sana yazdığı mesajı alıntılamışYa ben sordum ama heralde burda yazdığından gitmemiştir Di mivicdan azabı mod on
![]()
Hay çenemin bağına..O yüzden gitmiş konuya akşam yazmıştı, şimdi mune sana yazdığı mesajı alıntılamışyobazı yumuşatarak söylese böyle olmazdı belki
![]()