- Konu Sahibi KankamStyle
-
oooo.süper bir konu olmuş. bende dur kahvenin yanına çikolata getireyim bekle canım:)
tatlı yiyelim tatlı konuşalım.
çilkolatasız kahve içmemBiliyorsun isini. Kahvenin yaninda iyi gider .
çilkolatasız kahve içmem
yok yok başağım. ama yükselen aslan. fecide etkisine girdim. başaktan çok aslan gibi davranıyorumAynen bende. Eee aslan burcusun bana cok benziyorsun:)
yok yok başağım. ama yükselen aslan. fecide etkisine girdim. başaktan çok aslan gibi davranıyorum
Seni var ya:)) Dedim ya sana yukselen gecerli diye. %70 etkili diye. Niye beni dinlemiyon anacim :)
bu ay beni mazur göreceksiniz. yorgunluktan ne yapacağımı şaşırıyorum.
dur bir koli daha yapayıp geleyim
dışarı çıkmak için hazırlanmam gerek, nasıl da canım istemiyor. böyle bir mıy mıy, bir anlamsız, bir gıcığım bugün anlatamam. keşke evde otursam serin serin offfffffff
aaaa çukuuuuama ben rejimdeyim okyyyyy
Herhalde bir biz rejimdeyiz. Bak cudi zayifliktan sikayet ediyor. Kahrolsun diyet. :))
Bende cikicam , gezicem hava alicam.
Not: Sen her zaman giciksin:)
hahah bunu 2 günde 4 kere falan duydum, tescilli gıcığım artık
öyle yapıcam da bu sefer her gıcıklık yaptığım konuya cevap olarak "bak nasıl da biliyor kendisini" diyorlarişin esprisi kalmıyor mesela oku son yorum yaptığım konuyu
eee güzel olmuş burası :) kahve, çuku, sohbet daha ne olsun.
Herhalde bir biz rejimdeyiz. Bak cudi zayifliktan sikayet ediyor. Kahrolsun diyet. :))
Bende cikicam , gezicem hava alicam.
Not: Sen her zaman giciksin:)
hahah bunu 2 günde 4 kere falan duydum, tescilli gıcığım artık
Yok seviyorum seni , takiliyorum sana desem de inanmaRutbeni gicik yapsan fena olmaz hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?