tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
- Konu Sahibi tavsankulak_17
Merhaba, daha önce hiç bdv konusu açmadım. İlk ve son olacak sanırım. Bilenler bilir, geçende bir yorumunu beğenmediğim için bu sitedeki bir şahıs bana "sübyancı bi sapık demek ki" diye bir itham ve hakarette bulundu. Kendisi de hala kendisini mahkemeye verip de 3-5 kuruş para ile ettiği hakaretin hesabını verebileceğini zannetmek gibi basit düşünceler ile meşgul. Hayır, böyle bir şahıs için ne kıymetli vaktimi, ne enerjimi, ne de paramı insanlardan gelmeyecek olan adalet için ziyan etmeye niyetim yok. Hesabını Allah'a verirken daha üstüne dalga geçtiğin gibi laubali olamayacaksın. Üstelik böyle bir hakaret etmesine karşılık ban bile yemedi. Evet, birisi evladım olduğu halde sözde çocuğum olmayıp da tavsiye verdiğim, hatta bir de ona göre çocuğum da "olamıyormuş" yazıkmış bana falan ondan böyle konuşmuşum da bla bla gibi zavallı bir yalan ve iftiraya karşılık "Leş zihniyetlerinizi kendinize saklayın, fesatlığınız sizin olsun, iftira,yalan" vs dedim diye ben ban yedim. İkiyüzlülük, ayırıp-kayırmacılık ayan beyan ortada. Düşünce özgürlüğü fasa fiso. Sözde insanlıktan bahsedenler insanlığın i'sinden bihaber. Acınacak şeyler. Burada sadece kendi egosunu şişirmek ve başkalarını eleştirip yermek için bulunanlar var, bunun bayağıdır farkındayım. Kendi hatalarının zerre farkında olmayıp da burada birilerini eleştirip, birilerine nutuk atmaya uğraşan, kendini bir nimetten sayan zavallılar. İnsan gibi konuşabilmekten uzak olup da üstüne bir de konu açan kişi yersiz eleştiri ve hakaretlere tepki verir ise eleştiriye kapalı olmakla suçlanıyor, açma konu kaldıramayacaksan, her türlü yorum var burada deniliyor. Hayır, siz insaniyetle konuşmayı öğrenin. Tavsiye nasıl verilir bir araştırıp da öğrenin. Kimse kimsenin hakaretine, ağır eleştirilerine katlanmak zorunda değil. Biri konu açtı diye kimse size aklınıza, ağzınıza geleni fütursuzca yazma hakkı vermiyor. Kimse kimsenin yersiz, hadsiz, terbiyesiz, hakaretvari eleştirilerini dinlemek ve maruz kalmak zorunda değil. Öyle ki insanların kendisine, eşine, akrabasına vb fütursuzca gerizekalı, abaza, mal, salak vs pek çok hakaret ediliyor. Kimisi siteden ceza bile almıyor. Kimisi de aldığı hakaretlere karşılık hakkını savunmaya uğraştı diye ceza alıyor. Böyle saçma sapan ayırıp kayırmalar. Artık böyle samimiyetsiz ve uygunsuz gördüğüm bir ortamda tabii ki vaktimi ve enerjimi harcamayı düşünmüyorum...