- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- Konu Sahibi tavsankulak_17
İşte bir tane daha, konuyu açmış saydırıp saydırıp üyeliğini iptal etmiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin gizli gizli bir yerlerden okuyordurİşte bir tane daha, konuyu açmış saydırıp saydırıp üyeliğini iptal etmiş![]()
Kötüsün kötü!Ilk bahsettiğin kişi kim kıaaaaz?
![]()
Bir keresinde de gelinlik denemeye gidip teyzelerden bir tanesinin bi tarafını ellediğini söylemişti galibaVajinismuslu karısından bekarken gittiği eskortlarla aynı performansı bekleyen ayıya dayı diyecek halim yoktu yani kusura da bakmasın kimse.
Kim?Bir keresinde de gelinlik denemeye gidip teyzelerden bir tanesinin bi tarafını ellediğini söylemişti galiba![]()
Ben de şimdi sizin bu mesajınıza gidip beğeni attım16 yaşında evlenen biri otomatik olarak reşit olur mu ?
Evet yukarıda belirttiğim gibi reşit olmuş oluyor mu ?www.kadinlarkulubu.com
Konu sahibi şu mesajıma beğenmedim atmış. Beğenmedim atan var ya diyen arkadaşlar oldu ben de ona istinaden alttaki mesajı yazdım.
16 yaşında evlenen biri otomatik olarak reşit olur mu ?
18 hatta 20 yaş altının izin mizin saçma sapan şekillerle evlilik yapabilmesini sağlayan sistemin de kaldırmayanın da Allah belasını versin. @tavsankulak_17 neden beğenmediniz merak ettikwww.kadinlarkulubu.com
Keşke değerli vaktini harcayıp konu da açmasaydın.
Biz böyle de ıslah olmayız.
![]()
E puhahahaKız bu sanaydı dimi. Ben de o yorumu beğenmedim diye bugün benim profile girip beğenmedim attı![]()
Bu arada kimse üstüne alınıp yorum yazmasın lütfen isim vermedim ki bunu herkes yapıyor burdaçok haklısınız bakın isim vermeyeceğim ikidir birisi gelip yorumumda atıp tutuyor kendine laf söylenince hemen ergen laubali ukala 25 yaş altı oluyoruz ikidir onun yüzünden ban yiyorum yeter artık gına geldi kendisi her lafı söylüyor bugün kibledim mesaj geldi muneden engelleyin diye .d ben yapsam aynı üslubu saniyesine ban yemiştim bazı üyeler kayırılıyor açıkça belli bu
Ayyy ben yazacaktım sen yazmışsın.Kız bu sanaydı dimi. Ben de o yorumu beğenmedim diye bugün benim profile girip beğenmedim attı![]()
Ah bende öyle okudum. Konu ne zaman kayinvalideye gelecek derken konu bitti.Kv samimiyetsizliği diye okudum ben ilk. Hep bdv'den bunlar hep![]()
Gozardi edin diyor iste mune, ilkokul bebeleri gibi sallan da sümüğüne bak tarzinda ilerlememek gerek.çok haklısınız bakın isim vermeyeceğim ikidir birisi gelip yorumumda atıp tutuyor kendine laf söylenince hemen ergen laubali ukala 25 yaş altı oluyoruz ikidir onun yüzünden ban yiyorum yeter artık gına geldi kendisi her lafı söylüyor bugün kibledim mesaj geldi muneden engelleyin diye .d ben yapsam aynı üslubu saniyesine ban yemiştim bazı üyeler kayırılıyor açıkça belli bu
Su mesaja harbiden sinir oldumçok haklısınız bakın isim vermeyeceğim ikidir birisi gelip yorumumda atıp tutuyor kendine laf söylenince hemen ergen laubali ukala 25 yaş altı oluyoruz ikidir onun yüzünden ban yiyorum yeter artık gına geldi kendisi her lafı söylüyor bugün kibledim mesaj geldi muneden engelleyin diye .d ben yapsam aynı üslubu saniyesine ban yemiştim bazı üyeler kayırılıyor açıkça belli bu