• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Sayfa Rekoru Şafak Güzellerinin Oldu

:62::65::32:
süperis,bu budur:16:

kıslar hepinizi tebrik ediiyorum allah sağlıcakla kavuşturmak nasip etsin hepinizi..
yanlız bi recamm var sizden benim kozalk kafa kocayıda askere alırlarmıki ya ikinci kez gitsin heç deelse az bi titizliginden kurtulurum ..asker kaçağı var deyye şikaaatt mı etsemki getsinde az bi kafa dinliyim yaww...
:9::9::9:

Emekli bir asker eşi olaraktan şafak sayan asker yolu gözleyen hepinize hayırlı teskereler diliyorum biliyorum zordur şimdi sizler için ama vatan görevi bu :72: aslanlar gibi gelecekler hiç merak etmeyin bütün dualarımız onlarla olsun :72: :72:
:71: :71:

betüşüm kızzz bu gece depük gecem unutma sakınn hee gece yarılarına kadar konuşucazz topicde yoksa çalarım haa:76:

canım arkadaşım benimm :92: depüklemeye gelirim tabii ama bugün yatılı misafirm var benimm.yarın konuşsakkk bol bol:93::83:

canım arkadaşım benimm :92: depüklemeye gelirim tabii ama bugün yatılı misafirm var benimm.yarın konuşsakkk bol bol:93::83:

nese tamam canım depüklede beni ama asıl depük gecem pazar akşamı çünkü askerimi pazartesi görücem ee artık ayrı bi depük atarsın o günde:36:

Back
X