- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Bahsettikleriniz bende eskiden yüklü olduğu içinkac gundur dusunuyorum da kk benim hayatima cok sey katti.mesela:
annem bile soyluyo bu kk sana cok sey katti diye.peki kk size neler katti bayanlar?
- cocuklarina tek basina bakan anneleri okuyunca daha guclu hiss etdim kendimi.bu yuzdendir ki kac ay 3uz bebeklerime tek basina baktim.bu beni mutlu etti cunku kadinin her seyi yapa bilecegini ogrendim
- bdv sayesinde empatiyi ogrendim.kendimi karsidakinin yerine koyup sonra karar veriyorum artik.eskisi gibi fevri degilim
- kinadigini yasamadan olmezsin lafi hep aklimda:))saka bi yana gercekten oyle kinamiyorum artik kimseyi
- en guzeli de artik eskisi gibi kiskanc degilim esime karsi.eskiden olsa nefes aldirmazdim adama burdaki bayanlarin konulara yazdiklari yorumlari okuyunca adami cok sıkıyorum diye dusunmeye basladim.simdi ikimiz de rahatiz:)
- temizlik konusunda bi cok sey ogrendim ayrica temizlik artik benim icin bi zevk
- jinekoloji,cocuk bakimi,hamilelik hakkinda da bi cok sey ogrendim.
not:kusura bakmayin konuyu bdv ye actim cunku kknin en islek caddesi burasi:)))
tebrikler. Yazım ve imla kurallarına da daha dikkat edersen tadından yenmez.
turkce benim ana dilim degil o yuzden yazim hatalarina dikkat etmeyin derimÖğretdi?
Valla saydıkların evet ama en çok da
Kocasına sevgilisine süt dökmüş kedi olanların gelip burda millete laf sokmalarını, kocasına sevgilisine diyemediklerinin sinirini burda çıkarmalarını gördükten sonra "amaan bazı kadınlara da müstehak" demeyi öğretti
turkce benim ana dilim degil o yuzden yazim kurallarimiz da ayni degil.bi hata bulmak yerine tebrik edin derim bi cok turkden daha iyi yazdigim icintebrikler. Yazım ve imla kurallarına da daha dikkat edersen tadından yenmez.
Tamam açıklanmış oldu bilinmiyordu çünküturkce benim ana dilim degil o yuzden yazim hatalarina dikkat etmeyin derim
Onu bende yasadimBenim en cok sasirdigim kadinlarin kiskancliginin boyutlarini ogrenmem oldu. Evli erkeklere selam vermeye korkar oldum karisi "o kadin niye sana gulerek selam veriyor" der diye.
Kk 10 sene evvel burda dostluk öğretmişti banakac gundur dusunuyorum da kk benim hayatima cok sey katti.mesela:
annem bile soyluyo bu kk sana cok sey katti diye.peki kk size neler katti bayanlar?
- cocuklarina tek basina bakan anneleri okuyunca daha guclu hiss etdim kendimi.bu yuzdendir ki kac ay 3uz bebeklerime tek basina baktim.bu beni mutlu etti cunku kadinin her seyi yapa bilecegini ogrendim
- bdv sayesinde empatiyi ogrendim.kendimi karsidakinin yerine koyup sonra karar veriyorum artik.eskisi gibi fevri degilim
- kinadigini yasamadan olmezsin lafi hep aklimda:))saka bi yana gercekten oyle kinamiyorum artik kimseyi
- en guzeli de artik eskisi gibi kiskanc degilim esime karsi.eskiden olsa nefes aldirmazdim adama burdaki bayanlarin konulara yazdiklari yorumlari okuyunca adami cok sıkıyorum diye dusunmeye basladim.simdi ikimiz de rahatiz:)
- temizlik konusunda bi cok sey ogrendim ayrica temizlik artik benim icin bi zevk
- jinekoloji,cocuk bakimi,hamilelik hakkinda da bi cok sey ogrendim.
not:kusura bakmayin konuyu bdv ye actim cunku kknin en islek caddesi burasi:)))
turkce benim ana dilim olmadigi icin yazim hatalari ola bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?