- 8 Haziran 2021
- 274
- 653
- 18
- 27
- Konu Sahibi Hellomyfriends
Valla ne konu açsam kimse cevap vermiyor. Yahu dut yemiş bülbüle dönüyorsunuz
illa dutturayımmı bana bakmanız için ? Yada termosumu mu açtırayım. Ayıp yahu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahahValla ne konu açsam kimse cevap vermiyor. Yahu dut yemiş bülbüle dönüyorsunuzilla dutturayımmı bana bakmanız için ? Yada termosumu mu açtırayım. Ayıp yahu
![]()
Açtığım konulara yazan yok ya. Dut yedim yazana binlerce mesaj atiliyyyNiye küstünüz![]()
Profil kapalı konuları göremedimAçtığım konulara yazan yok ya. Dut yedim yazana binlerce mesaj atiliyyy![]()
Konu altlarda kalmıştır veya üyelerin konuyla ilgili bilgisi yoktur. Yoksa döneriz niye dönmeyelimAçtığım konulara yazan yok ya. Dut yedim yazana binlerce mesaj atiliyyy![]()
Valla ne konu açsam kimse cevap vermiyor. Yahu dut yemiş bülbüle dönüyorsunuzilla dutturayımmı bana bakmanız için ? Yada termosumu mu açtırayım. Ayıp yahu
![]()
Evet ya kapatmıştım en son. Birine birşey yazıyorum girip profilime bakıp sen sanki çok iyisin diyor ondan sanırım. Konum için değil zaten tavırları için açtım konuyu.Profil kapalı konuları göremedim![]()
Az önce annem trip attı küstü girdim odama telefonla vakit geçireyim diye girdim kk ya üstüne bu yazı çok iyi oldu
![]()
Tesadüfe bakAz önce annem trip attı küstü girdim odama telefonla vakit geçireyim diye girdim kk ya üstüne bu yazı çok iyi oldu
![]()
Yeni gelmişsiniz hoş geldinizEvet ya kapatmıştım en son. Birine birşey yazıyorum girip profilime bakıp sen sanki çok iyisin diyor ondan sanırım. Konum için değil zaten tavırları için açtım konuyu.
Konuya aksiyon katmalı yoksa olmuyorKonuların içeriğinde aldatma, elti görümce kayınvalide üçlüsünden en az biri yoksa pek ilgi görmüyor.
Evet vardıYeni gelmişsiniz hoş geldiniz
Eskiden üyeliğiniz var mıydı![]()