- 8 Haziran 2021
- 274
- 653
- 18
- 27
- Konu Sahibi Hellomyfriends
Yok yok ilk defa görüyorum dahaSeninle dövüşmediysek problem yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok ilk defa görüyorum dahaSeninle dövüşmediysek problem yok![]()
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kralllllllllllllllll hoş geldinGelelim 3 sene oluyor bu yeni üyelik![]()
Buldun muoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kralllllllllllllllll hoş geldin![]()
Bulamazlar merak etmeTarzından çok sürmez bulurlar ondan dikkatli ol![]()
bencedekesin var bunda bir iş kavgamı ettin herkesle naptın kuzzz![]()
O 3 km uzaktan belli oluyor zaten canım.Gelelim 3 sene oluyor bu yeni üyelik![]()
Beni tanıyor muyumBulamazlar merak etmebirkaç kilit kelime var onları kullanmıyorum
Tövbe vallakesin var bunda bir iş kavgamı ettin herkesle naptın kuzzz![]()
kız sen buldunmu kim bu krallllbencede![]()
Neyse çıkar kokusuaklıma bir igeldi etiket ettim ettim adı çıkmıyor![]()
iki dkkada şenlendirdin burayıı daha ne olsunn küsme artıkkTövbe valla![]()
Biz buluruz bir şekildeBoşver eskiye mazi derleer![]()
evet 3 gündrü etiket edip arıyorum onu hemde antepliNeyse çıkar kokusu![]()
Yok mine ve kazen den başka tanıdığım yoktu yönetici olarak.Ben tanıyor muyum![]()
gören varsa haber versin @nilay5454 olan arkadar yok ortada arıyorum arıyorum bulamıyorumkız sen buldunmu kim bu krallll![]()
İyi mademYok mine ve kazen den başka tanıdığım yoktu yönetici olarak.![]()
Yok o değil tarzının alakası yokgören varsa haber versin @nilay5454 olan arkadar yok ortada arıyorum arıyorum bulamıyorum
anlaşılmamak için yapıyor olabilir mi acaba smi çıkmıyor ama isim mi değiştirdiYok o değil tarzının alakası yok![]()