KK`ya süpriz!

cartier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
27
0
86
Almanya
kizlar kizim demin illede tutturdu pasta yapalim oyuncak hamuru ile ... bakin bakalim bi tadina nasil olmus

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

yorumlarinizi heyecanla bekliyoruz

Çok Güzel Olmuş Kizlar,miss Gibi De Kokuyor,iftarda Da Tadina Bakariz....öptüm...

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! harika çok tşk birtanem seni çok seviyorum:bigeek2: nasıl becerdin

oruc olduğum için yiyemedim pastadan ama görüntüsü harika benim payımı sakla iftara isticem kızında çok şeker maşşallah şeee kem küm pastayla kızınıda yiyebilirmiyim

kizlar valla kizim bi havalandiki demin yorumlarinizi ona okurken ...
sagolun sevindirdiniz kizimi :)

ımm leckerr :)) bööleydi dimiii.... yalnız o fırından ben de çeyizime istiyorum çok hoş görünüyo,ayrıca harika pişiriyo :laugh:

eee tabikiii ... bazen tutturuyor bende yazayim die ama yazmasini daha ögrenecek ögren gecersin bi bes dakikaligina diyorum
......
.......valla o firin AEG nin firini onda hergün yemekler pisiriliyor bebeklere eh ardada annesinede pisiriyor tabii ... ama bugün KK`ya özel pasta yapildi

Hmmmm eminim o kücük ellerle cok lezzetli olmustur pastamizzz:biggrin: ellerine saglik cimcimemizinn:yes: :yes:

Pastayı diğer kızlara bırakıyorum mümkünse ben kızını yiyceeeem çünkü o daha tatlı duruyor:biggrin:

Aman de ne güsel şey o öel valla alalh esirgesin bayıldım kızına ellerine saglık :1yes2:

Canım benim ne harika bir düşünce ,kk için özel hazırlanmış hemde kim yapmış şekermi şeker biri yapmış ,nede lezzetli olmuş ellerine sağlık .

sagolun arkadaslar bu yorumlarinizi zaten her firsatta kizima okuyorum :)

bi seviniyo bi seviniyo bi görseniz ... :)

eksik olmayin :)

o minik ellerin pastası kadar muhteşem bir lezzet daha warmıdır acaba
küçük hanım walla kilolarıma fln bakmıycam en büyük parçayı bana kesermisin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…