- Konu Sahibi BenOzgurce
-
eğer erkekse bunu açıklayacağımı söylerim ya kendisi durumu açıklar ve gider ya da zaman vermeme rağmen bunu yapmazsa durumu gerekli yere bildiririm ne kadar iyi arkadaşım da olsa bu sitenin bazı kuralları var ve bu kurallar herkes için aynı ölçüde geçerli
bilmemki ne yaparim yoksa aman allahim:uhm: sen erkekmisin????yasakkelime:1shok:
:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
yok ben yönetime haber vermem neden vereyimki oda sonucta bir insan ama bilemiyorum belkide haber veririm cünkü burasi kadinlar kulubü:Roflol::Roflol:
yazmayı unutmuşum iyi arkadaşımsa cinsiyeti önemli değil görüşmeye devam ederim ama kk da değil a.s
tabıkı hbr verırım hehehe
bilmem onu yasamak lazim, ama muhabbetime devam etmezdim heralde .
görüşmeye devam etmem yönetime haber veririm
iyi anlaşıyosam görüşmeye devam ederdim ama yönetime sölemeden önce de ben bi uyarırdım,iyi arkadaşım ya belki beni dinler:uhm:
ben söylemem ya :uhm: ona da yazık :uhm:
öylesine bir nüans ki bu:uhm:ya evet ama yalan söylemiş olmuyor mu:uhm:arkadaşlar birbirlerine yalan söylerse güven sarsılır.a.s
öylesine bir nüans ki bu:uhm:
itiraf edeyim ben bir okey sitesinde kendimi erkek olarak tanıtıyordum yoksa rahat okey oynatmıyorlar sürekli asılma modundalar:Roflol::Roflol:
evliyim desende yaşım şu desen de umurlarında değil o zamanda evliliğinde sorun mu var yardım edelim en cegaver erkek benim üfff yani bir sürü dert o yüzden ismimi mustafa olarak veriyorum gerçi bir iki kez de bayanlardan teklif almadım değil bulunca böyle kibar asılmayan bir erkek haklılar aslında:Roflol::Roflol:
şimdi bu yazdıklarımdan sonra sakın benden de şüphelenmeyindelaelaelaelaelae
deşifre oldum sanırsam tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?