yarısma zaten yapılıyordu ama bianda dolu yapılınca karıstı ortalık artık yönetim izin verirse yapılıyor öneriyi sunuyorsunuz izin verirse yetkili biri acıyor
ben de hatırlıyorum kermesleri...alışverişleri..çok güzeldi..
resim yarışması yapılırsa ben de ona katılırım...
süper olura.s.
Vallahi bence yaşlandık hepimiz
Benim popstarıma da ilgi kalmadı, tükkan sinek avlıyor :umursamaz:
♥gözyaşı♥;15933282 .!.:Valla mart kargaları gibi ciyak ciyak öten bir sesim olmasaydı ben senin bir numaralı starın olurdum ama sositososito Napalım makus kaderime küseceyimm
Tevazu gösteriyorsundur eminim canım, ama bu dediğini çok kişiden duydum.
Sanırım ilk yarışmalarda çok güzel yetenekler çıkınca diğerlerinin gözü korktu,
Ama o yetenekler de diğer yeteneklere yol açmak için geri çekildiler çoğunlukla, ben de müşterisiz kaldım
Ne yapalım, herkesin canı sağolsun opuyorumnanaktan
Ama ben elimden geldikçe tüm yarışmalara katılımda bulunup canlandırma niyetindeyim, duyurulur buyrunnnnnnnnn
bende yarışma için konu açtım katılım olmadı :umursamaz: ama şiir yarışması iyi fikir bencede
eğer belli katılım sağlanabilecekse ben açarım konuyu :lepi:
şimdiden bu yarışmaya katılmak isteyenler şiirlerini hazırlasınlar
duyuru yaptık mı 3 günde başlatırız
♥gözyaşı♥;15939885 .!.:Ya bu ilk yarışmacıların sesini nereden dinleyebilirim merak ettim geçenlerde bakındım ama bulamadım. Bu arada şiir resim vs gibi yarışmalara zevkle katılırım canım ama ses ne yazıkki valla sıfır :) Eşcağazıma arada bişey yaptıramayınca o zaman bi şarkı söyliiim diyorum hemen yapmaya gidiyo zemuszemus
:roflol:
Allah iyiliğini versin canım :)
Merak ediyorsan burdan dinleyebilirsin hepsini, 2 yarışmanın linkini ekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...enesu-produksiyon-iftiharla-sunar-kkstar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...lari-icerde-geleneksel-cenesustar-buyrun.html
bu yarışma süpermiş
Sağol canım, katılım olunca süper oluyor, çok eğleniyoruz sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?