- Emoji Skoru
- 95.766
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.101
Hiç alakası yok ama İstersen oturup nutellayı bitireyim:)![]()
Benim icin kendini feda etme ama edebilirsin de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç alakası yok ama İstersen oturup nutellayı bitireyim:)![]()
Ederim tabi senden değerli miBenim icin kendini feda etme ama edebilirsin de.![]()
Evettt aklım mutfaktaNutella mi.![]()
Evettt aklım mutfakta![]()
Karnın tok olunca keyfin nasıl da yerindeBenim aklimin nerde oldugu belli degil .Dunku gibi ac degilim , acikta degilim.
![]()
Şeytan dürtüyorNoldu size beKendinize gelin , ne oyle mutfaklar falan yarın yeni bir gun
![]()
Yok durtmesin , sakın.. Karnımızmı acıktı Yatın uyuyun :)Şeytan dürtüyor![]()
Noldu size beKendinize gelin , ne oyle mutfaklar falan yarın yeni bir gun
![]()
Bu keyifsiz halim aslinda , sen beni bir de yas pasta yedikten sonra gor. Ucururum burayi.Karnın tok olunca keyfin nasıl da yerinde![]()
Yok durtmesin , sakın.. Karnımızmı acıktı Yatın uyuyun :)
YaniYok durtmesin , sakın.. Karnımızmı acıktı Yatın uyuyun :)
Yok ya acıkma değil benim ki çikolata düşkünlüğüYok durtmesin , sakın.. Karnımızmı acıktı Yatın uyuyun :)
Neden ki bende bilmiyorum
Zaten görselliği bir tarafa bırak sağlık için şart birkere:)Bugun ogrendigim bir bilgi 5 kilo fazlasi olan bir insanin dizlerine 25 kilo fazladan yuk biniyormus. Bu yarisma ile ya da bu yarisma ile degil kilo vermek sart.![]()
Zaten görselliği bir tarafa bırak sağlık için şart birkere:)
Zaten başladık şekerim 38 olana kadar devam etcezBir kere ruh sagligim icin de sart. Her gecen gun giyecek bir sey bulmak zorlasiyor. Dolapta karar veremedi hangi beden giydigime, 38-40-42 beden giysilerim var.![]()