- Emoji Skoru
- 47.062
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.181
:) Neyseki yarışmada olmamı istiyorsunHic kacirmam, onlarin iyiligini dusunuyorum ben.Ikimiz kalsak sana bir gaz versem nutella yesen tamamdir.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Neyseki yarışmada olmamı istiyorsunHic kacirmam, onlarin iyiligini dusunuyorum ben.Ikimiz kalsak sana bir gaz versem nutella yesen tamamdir.
![]()
Öğle yemeği mi aksam oldu kizKizlar ogle yemegimi yedim.
Huy Meselesi gecmis olsun canim.
@beratti da grip olmus. Burcunuz ayni mi acaba.
Ikiniz de yarismadan cekilin bence.
Bol limonlu su , cay icin sekersiz.![]()
:) Neyseki yarışmada olmamı istiyorsunYollamaya çalışsan başıma gelecekleri kestiremiyorum
![]()
Öğle yemeği mi aksam oldu kiz![]()
Canim ben sana cevap yazdidim gitmems sanırım yaKısa ve öz olmuş hakketen benim ki:) Aslen muşluyum istanbulda oturuyorum. Avondan bi kere cilt bakım ürünü almıştım cildimde döküntü yaptı alış o alış daha da alışveriş yapmadım![]()
O niyeymis söyle bakymBenim icin aksam saat sekizdir , oglen zamani 3 gibidir kiz.![]()
Babababak kizda ki luksee baaakBenim vucudun yemek saati.![]()
hoşgeldinnkizlar bende gelimmi araniza
bizim topic in cin oynuyorda![]()
Sıkıntıdan yani :)kizlar bende gelimmi araniza
bizim topic in cin oynuyorda![]()
evet yalnız kalmışmm ama bende heran gidebilrm akşama girerimhosbulduk
yalnizmisin![]()
biraz öyle oldu kuzum ikimizde iyileşemedilk =(Kaptın tabi sevgilinden hastalığı :) Geçmiş olsunn.. Dinlen anca öyle atlatılıyor, bol bol c vitaminini unutma.
Yazmamışsın ki :) Gelmedi heralde demişsin gelmemiştikız niye cevap vermen sen bana![]()
evet yalnız kalmışmm ama bende heran gidebilrm akşama girerim![]()
Normalde onun iyileşmesi lazımdı sana satmış hastalığı uyanık :) Aldın mı ilaçları canım?biraz öyle oldu kuzum ikimizde iyileşemedilk =(
sonra bida yazdık ya alıntı yapmadanYazmamışsın ki :) Gelmedi heralde demişsin gelmemişti![]()