- Emoji Skoru
- 60.018
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.361
Bende anlamadim 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye dağıldık ki biz durduk yere :)
Benmde midemde 3. Dunya savaşı var suanBen cikolata iciyorum. Gebericem acliktan.![]()
Bende acıktım akşam azıcık yedim:)Ben cikolata iciyorum. Gebericem acliktan.![]()
Biz senle başka topiclerde de buluyoruz birbirimiziBende anlamadim![]()
Aynen panpaBende acıktım akşam azıcık yedim:)
Biz senle başka topiclerde de buluyoruz birbirimizi![]()
Benmde midemde 3. Dunya savaşı var suan![]()
Bende acıktım akşam azıcık yedim:)
Biz senle başka topiclerde de buluyoruz birbirimizi![]()
Hee onuda görüyorumAynen panpabaska geyik topici var oraya da takiliyorum arads
![]()
28 inden sonra yemeğe gömülcemSeni o kadar iyi anliyorum ki.
Ben yesemde bir degisiklik olmadi bugun midem kazininca akan sular duruyor.![]()
Sende katilHee onuda görüyorum![]()
28 inden sonra yemeğe gömülcem![]()
O değil de tatlı yememek koyuyor :)Yok ben 55 olucam karar verdim.Gomulmem de boyle iskence cekerim.
![]()
Burada kimse olmuyo napakHey hey kimin topiginden adam goturuyorsun.![]()
O değil de tatlı yememek koyuyor :)
Burada kimse olmuyo napakel elde, bas basta kaliyoz sohbet tikaniyo
![]()
Sohbet tıkanmadı kı bir anda topigi terkettikBurada kimse olmuyo napakel elde, bas basta kaliyoz sohbet tikaniyo
![]()
VaaaayyyyyyyCanim tatli istemiyor benim de tuzlu seyler patates misir filan cekiyor.
Kendi kendinize yetseniz sohbet tikanmaz. Sen gidiyorsan gitte pinkoyu alma.![]()
Tuzlu iyi aslında susatır bol bolCanim tatli istemiyor benim de tuzlu seyler patates misir filan cekiyor.
Kendi kendinize yetseniz sohbet tikanmaz. Sen gidiyorsan gitte pinkoyu alma.![]()
Karikatür de paylaşamıyorum ki teldenVaaaayyyyyyytamam gidiyorum,butun asklar yuregimde. İyi geceler
![]()
Tuzlu iyi aslında susatır bol bol![]()