- Emoji Skoru
- 3.574
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.461
Yaklasik3ayim var canim ama kasiklarimda oldu icin zor oluyordoğumunmu yaklaştı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklasik3ayim var canim ama kasiklarimda oldu icin zor oluyordoğumunmu yaklaştı?
Tabii canim seve seve beklerim :))NeyseeeeSık geliyorum trabzona belki görüşürüzz demiii
![]()
Bak seeen sana mi gelmis:)Kv süpürüz yapmış bana ondan ötürü ihmal etcem sizi bugün :)
Evett bir de ev o kadar dağınıktı ki. Allah'tan kaybolmuş aradı eşim getirene kadar, toparladım hemen eviBak seeen sana mi gelmis:)
Evett bir de ev o kadar dağınıktı ki. Allah'tan kaybolmuş aradı eşim getirene kadar, toparladım hemen evi![]()
Var sayılırım kısmen varım :)Kimse yok mu
yani benim ki kalkıp kendi yapar. Bana söylemez bile :) haftasonu eşim evde oluyor ya, ev savaş alanı gibi oluyor karışmıyorum hiçbir şeye, haliyle baskında fena yakanıyorum :)ay benim kayivalidem hep ogutler heran evi toplu tut derbende de rahatlik vardir topluyumdur ama o cok daha titiz oldundan hersey gozune batar seninkide ole mi
Ben varim canimm bu aksamda sizleyim benimki kuzenleriyle cikti:)Kimse yok mu
yani benim ki kalkıp kendi yapar. Bana söylemez bile :) haftasonu eşim evde oluyor ya, ev savaş alanı gibi oluyor karışmıyorum hiçbir şeye, haliyle baskında fena yakanıyorum :)
Basim cok agriyor misafirim vardi yol.ettim. İlac ictim catluyor basim. Dizim basladi onu izliyorummmmm :)Var sayılırım kısmen varım :)
Seni niye alip.goturmediler :)Ben varim canimm bu aksamda sizleyim benimki kuzenleriyle cikti:)
Aman ya napcam butun gun zaten magzada yoruldum bide onlarin muhabbetini cekemiycektimSeni niye alip.goturmediler :)
9 aylık :)ben gibi ne kadarlik evlisin
Bende kv nin yemek yapmasını bekliyorum çok acıktım :) 6 da başladık yapmaya 12 den önce yicez inşallah :)Basim cok agriyor misafirim vardi yol.ettim. İlac ictim catluyor basim. Dizim basladi onu izliyorummmmm :)
Aa bizden 3ay sonra evlenmissin canim ne yapiyonuzda bu kadar uzun surdu kiz9 aylık :)
Söylersem canın çeker belki günaha sokma beni :) eli ağır ondan geç kaldı herhalde :)Aa bizden 3ay sonra evlenmissin canim ne yapiyonuzda bu kadar uzun surdu kiz![]()
Aa bizden 3ay sonra evlenmissin canim ne yapiyonuzda bu kadar uzun surdu kiz![]()
Yok kiz niye canim ceksin anladim yersiniz inşallahSöylersem canın çeker belki günaha sokma beni :) eli ağır ondan geç kaldı herhalde :)