- Emoji Skoru
- 675
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitti geliştirme deyim :)hıııı tamam :)
senin ödev nasıl gidiyor![]()
Abovvvvvvpardon dedik ya, o da banlı değil zaten :) ipucu veriyorum yaz.. kavgacı çirkef :):) inanmıyorsan dünkü konuşmalara bak :)
afiyet olsun canim: )
aslinda nescafeeyii daha cok seviyorum ama bende feci sinir yapiyor, oyuzden icemiyorum, Turk kahvesi kafi sukur.
ben daha araştırmaktayımmm :)Bitti geliştirme deyim :)
İftira mı atıyorum :) ayın 2 haftası banlı :)AbovvvvvvBak kk daki yorumlar silinmiyor haaaaa
Biraz asabi galiba onu fark ettim
![]()
Tamam ya tamam uydurucaz artik bisiler...![]()
Neden ki, ben erken çıktım ama gece muhabbetleri çok güzel oluyor :)ben daha araştırmaktayımmm :)
dün akşam netteydim ama kk ye girmedim
![]()
luckyyyy bak bu odevi uyduracakmiiiiiis.....
ortaligi karistitan meyra: )
Ama amaaa amaaaluckyyyy bak bu odevi uyduracakmiiiiiis.....
ortaligi karistitan meyra: )
Alt komsuyla iltibata gecmek kural disimi?
kuzenle film keyfi yapıyorduk :) :) Allah izin verirse salı akşamı gelirimNeden ki, ben erken çıktım ama gece muhabbetleri çok güzel oluyor :)
Nevreste den al tüyonu çok iyi tanıyor :) vücut ölçülerine kadar biliyorAma amaaa amaaa
Niye ispiyonluyon sen beni simdi
Hem sinavdada bilmedigin biseyi uydurdunmu tutabiliyor![]()
Bize sorsan daha kolay olurdu.![]()
Pisiiiiiik
Sen benim alt komsumu caktirmadan meyra yapsana, intikam almam lazim ispiyoncudan![]()
Hessahmi kizNevreste den al tüyonu çok iyi tanıyor :) vücut ölçülerine kadar biliyor![]()
Biz efendi değilmiyizHessahmi kizO sizin gibi degil dimi? Efendi, dogru söyler dimi
![]()
Hessahmi kizO sizin gibi degil dimi? Efendi, dogru söyler dimi
![]()
Banane, hem ben 13 tüm hani, niye 17 olmusum, ben tek sayiliri sevmem demistim, hem listede 15 nerde? Nasil bi is bu?Meyra uc numarali odayi almis, hic kaybeder mi o odayi.![]()