- Emoji Skoru
- 47.062
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.821
Dikkat et :) geçen haftaki muhabbet le ilgili espri yapacaktım iğrenç geldi vazgeçtim :)Kacmiyom yaa pazar rutinimiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et :) geçen haftaki muhabbet le ilgili espri yapacaktım iğrenç geldi vazgeçtim :)Kacmiyom yaa pazar rutinimiz :)
Tamam o zaman artık yalvarsa da vermiycem odamı :) evde kalsında görsün :):)
evet haklısın mızmızımdır biraz.....
yani kımıl kımıl şikayetlenir dururum bazen yok yere: )
ne var işte herkes nasıl duruyorsa sende dur, yooook kurtluyum, yapım: )![]()
Bunu kim bulmuş ya :)
Meyra 3 te oturuyor bence onunla ugras.
Yok ya boyle degildin, bu yurt acildiktan sonra boyle oldun.
En harbi bulmustu, karikaturu de vardi.
Görüşürüz canım erken gelKaldim boyle 3 tane latte ictim.Ben cikiyorum aksama gorusuruz.
![]()
Hangi işini :)Naber cınııım
Hanımlar ben geldimm işimi de bitirdim oh sırtımdan yük kalktı kaçgündür geberiodum
![]()
ya şirketteki işlerim bitti bayram öncesi bi hakediş yapcaktık bitirdim şükürrHangi işini :)
İyiymiş rahatsın artık :) bende seni yazdım ama süpürüzzz ekleyince görcen :)ya şirketteki işlerim bitti bayram öncesi bi hakediş yapcaktık bitirdim şükürr![]()
wuhhhuuuuİyiymiş rahatsın artık :) bende seni yazdım ama süpürüzzz ekleyince görcen :)
:) esprilerle seni anlattım :)wuhhhuuuumerak ettim azıcık ucundan anlatsan olmamı ya pinkk ?
yaaaa çok merak ettim..ee neler yapıyon?:) esprilerle seni anlattım :)
İnternet yok cevap vermek için internetin keyfini bekliyorum :) Kaç gündür sinirlerimizi harap etti:)yaaaa çok merak ettim..ee neler yapıyon?
benimde evdeki internetim problem iş yerindeki zaten kesik ..off telefondan da baya ağırr..İnternet yok cevap vermek için internetin keyfini bekliyorum :) Kaç gündür sinirlerimizi harap etti:)
İçli köfte, yeşil fasulye, patlıcan sarma, vs vs.. Bir sürü fikir verdim evde ne malzemen var ki :)benimde evdeki internetim problem iş yerindeki zaten kesik ..off telefondan da baya ağırr..pink ne yemek yapsam acaba bi fikir ver bana.?
![]()
aslında fasulye atmıştım dolaba olur bak..İçli köfte, yeşil fasulye, patlıcan sarma, vs vs.. Bir sürü fikir verdim evde ne malzemen var ki :)
Adana beyti kağıt kebabı bunlarıda tavsiye ederim :) evde çok daha güzel oluyoraslında fasulye atmıştım dolaba olur bak..iyi fikir pink.. dur çıkarayımda çözünsün