- Emoji Skoru
- 675
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.181
esen hımm o nasıl hangi ders için dha iyi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
matı ıyı tatlım fızıkte ıyı kımyada kullandık :)esen hımm o nasıl hangi ders için dha iyi :)
Oynatmasın o da kasini gozunu di miEvet bende ağlatırım kv mi sık sıkKuzu gibi kocam var ama ensesinden ayrılmıyorum adam kaşını oynatsa atağa geçiyorum
Yazıkk ona :)
Sırrını açıklamak istemiyorsun zannımca![]()
zirve ve zambak peki cnm ?matı ıyı tatlım fızıkte ıyı kımyada kullandık :)
Evet bende ağlatırım kv mi sık sıkKuzu gibi kocam var ama ensesinden ayrılmıyorum adam kaşını oynatsa atağa geçiyorum
Yazıkk ona :)
Sırrını açıklamak istemiyorsun zannımca![]()
yemekde ne var sendeAcil cikis ama siz devam edin.![]()
Tabiki :) Bdv lik olmamak için nefes aldırmamak lazımOynatmasın o da kasini gozunu di mi![]()
Biz bu yurdu boşuna mı açtık paylaşmak içinYasayipta ögrenin en güzeli![]()
Tamam tatlım görüşürüzAcil cikis ama siz devam edin.![]()
Bigün Lucky bu konu icinde ödev verir, bilgilerimi o zamana saklayimTabiki :) Bdv lik olmamak için nefes aldırmamak lazım
Biz bu yurdu boşuna mı açtık paylaşmak için
Tamam tatlım görüşürüz![]()
ben kullanmadım eskı koklu yayınlarzirve ve zambak peki cnm ?
tamam tatlımm sağolben kullanmadım eskı koklu yayınlar
ama ılk tercıhın bana gore guvender olsun
Vay bee.. Fırsatçı seniBigün Lucky bu konu icinde ödev verir, bilgilerimi o zamana saklayim![]()
Pinkk berattiyi azcık anlatsanaVay bee.. Fırsatçı seniKirli çıkı
![]()
Bayram temizliği yaptın mı?Bigün Lucky bu konu icinde ödev verir, bilgilerimi o zamana saklayim![]()
Yok zaten bizim anlatmamız lazım sana :) Ama en güzel lucky anlatır :) Onlar reeldede arkadaşPinkk berattiyi azcık anlatsana
ödevimden biraz yardım edebilirmisin kural dışı değil demiii![]()
tmm :)Yok zaten bizim anlatmamız lazım sana :) Ama en güzel lucky anlatır :) Onlar reeldede arkadaş
bişey olsun yadamla bende bısey yok daha :)
Ben bir taraftan bayram temizliği yapıyorum çünkükız dogdu :)
nıye sustunuz :)