- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben abla denilmesini sevmiyorum neysem onu söyle :) Zaten 27 yaşındayım daha :) Evliyim ev hanımıyım çocuğum yok Akrep burcuyum :)hastayım ben ama alttan alttan vurma öyle , siz kendinizi tanıtmadınız ? ben abla mı dicem sizlere ne dicem bilmiyorum
![]()
Başımın sol tarafında ağrı varsen de mi hasta oluverdin hatun![]()
Ben abla denilmesini sevmiyorum neysem onu söyle :) Zaten 27 yaşındayım daha :) Evliyim ev hanımıyım çocuğum yok Akrep burcuyum :)
Başımın sol tarafında ağrı var![]()
Teşekkürler findigim icin teyzesidikkat ederizz![]()
Salgin mi geldi topigee ne bana bulastirmayin![]()
sağol tatlımmm bugün zaten bir acayipttimmHastalık alarmı, geçmiş olsun canım ya
oyyy yerim ben onuu kızmı erkekmiiTeşekkürler findigim icin teyzesi![]()
Pacvra hastaligi neymis yaaBen saldım gitti paçavra hastalığını![]()
yaş 21 (2015de 22Tpiktekileri tanımak istiyorum , yaşlarınız kaç ? Napıyosunuz ne ediyosunuz? nerede oturuosunuz? hadii ama siz yoksunuz ?
Kiz allah nasip edersesağol tatlımmm bugün zaten bir acayipttimm
oyyy yerim ben onuu kızmı erkekmii![]()
sağol tatlımmm bugün zaten bir acayipttimm
oyyy yerim ben onuu kızmı erkekmii![]()
23 bebisim icin hazirlik yapiyorum yari ev hanimi yari calisan bir anne adayi antalyaTpiktekileri tanımak istiyorum , yaşlarınız kaç ? Napıyosunuz ne ediyosunuz? nerede oturuosunuz? hadii ama siz yoksunuz ?
az kalmış doğuma ALLAH sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canımKiz allah nasip ederse![]()
yaş 21 (2015de 22)
açık lisede okuyor
ygsye hazırlanıyor
bekar
bursada yaşamakta
pekiii sennn![]()