- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.541
Iyi canim sabah tepiklerle uyandim esimi gonderdim biraz daha yatiyim dedim yatirtmadi kalktim kahvaltı yaptim sakinlestiNaber canım =) sen ve bebişin nasılsınız bugün =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi canim sabah tepiklerle uyandim esimi gonderdim biraz daha yatiyim dedim yatirtmadi kalktim kahvaltı yaptim sakinlestiNaber canım =) sen ve bebişin nasılsınız bugün =)
Bende sabah 6 dan beri ayaktayım sabah 6 ya kadar aralıksız uyuyorum . Sabah 6 dan sonra bir oyana bir buyana dön dön uyuyamıyorumm pek =) iyi sayılırım canımIyi canim sabah tepiklerle uyandim esimi gonderdim biraz daha yatiyim dedim yatirtmadi kalktim kahvaltı yaptim sakinlestisen nasilsin
![]()
Deliksiz uyumak mi ohh ne guzel burasida gunesli ama cok sogugudu bi anda poyraz sert esiyor bayramdan sonra yapcaz canim bakiyorum simdi neler alayim diyeBende sabah 6 dan beri ayaktayım sabah 6 ya kadar aralıksız uyuyorum . Sabah 6 dan sonra bir oyana bir buyana dön dön uyuyamıyorumm pek =) iyi sayılırım canım
Bugün hava burada güneşli.
Dün ve ondan önceki gün fena şekilde yağmur yağmıştı =)
Bebişinin alışverişini yaptın mı kız =)
Günaydın =) ben seni yeni görüyorum burda ...Günaydınnn![]()
Bence bayramdan önce yapsanız daha iyi olurdu. Çocuk mağazalarında indirim falan var. Büyük mağazaların çocuk bölümleride öyle.. =)Deliksiz uyumak mi ohh ne guzel burasida gunesli ama cok sogugudu bi anda poyraz sert esiyor bayramdan sonra yapcaz canim bakiyorum simdi neler alayim diye
Günaydın =) ben seni yeni görüyorum burda ...
Günaydınnn![]()
Günaydın herkeseeeDiyet bitti e bende kilo neyin veremediğime göre güzel bi kahvaltı yapayım dedim
Nasılsınız kk yurdu ??
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
tey teyy teyyy![]()
Lili hadi gel bak ne buldum kızçee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahey aheyy lilililiililili![]()
Günaydın canım, kapat gözünü görme görmeGünaydın =) ben seni yeni görüyorum burda ...
Nasıl bdv hareketli miGünaydınnnnn hatun![]()
evet gördüm bende hatta gidelim diye düşündum ama bizde alcak şey çook bakalım napcazBence bayramdan önce yapsanız daha iyi olurdu. Çocuk mağazalarında indirim falan var. Büyük mağazaların çocuk bölümleride öyle.. =)
AA çok ayıp bak bakalım ben kaçta gelmişimNasıl bdv hareketli miTopiği boş bırakmışsınız
![]()
gunaydın canımmrymtlh Günaydın ahali :)
Gördüm bak bakalım kaçta çıkmışım :)AA çok ayıp bak bakalım ben kaçta gelmişim![]()
Napıyosun tatlım, bebek nasıl sen nasılsın. Bak önce o soruluyorgunaydın canım
Gördüm bak bakalım kaçta çıkmışım :)
İş bölümü yapalım diyorsun yani :) Nano teknoloji telefonun ne zaman geliyorSabah nöbeti benim akşam nöbeti senin hacı![]()