- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.681
Bence indirimi yakalamisken gidin alin derim canim :)evet gördüm bende hatta gidelim diye düşündum ama bizde alcak şey çook bakalım napcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence indirimi yakalamisken gidin alin derim canim :)evet gördüm bende hatta gidelim diye düşündum ama bizde alcak şey çook bakalım napcaz
Hosgeldin sosyete diyeyim o zaman ben sana : ( yas kax. Nerdem diye sormiycam izmirli oldugun belli oluyor :)
Hee fark ettim geç görmüşsün uyarımı. Gazan mübarek olsun kuzumYa gordum bi kere simdi nasil kizi gormezden geleyim pinkom yaaaaa :)
sen herfun temizlik mi yapiyosun kiz bi rahat dur be :)Böööö... Yeni temizlik yaptım dağıtmasın evimiSen ne iş yapıyosun? Bizimle konuşarak para kazanıyorsun yimiş
![]()
Söylemiycek işte bulaşma ona, o benim arkidişimÇok belli dimi
22 yaşındayım , çalışıyorum , nişanlıyım
Peki sen?
Çok pisiz temizle temizle bitmiyorsen herfun temizlik mi yapiyosun kiz bi rahat dur be :)
Borek actik ondan gec gordummmm :)Hee fark ettim geç görmüşsün uyarımı. Gazan mübarek olsun kuzum![]()
Böööö... Yeni temizlik yaptım dağıtmasın evimiSen ne iş yapıyosun? Bizimle konuşarak para kazanıyorsun yimiş
![]()
Ben yine telden dogru duzgun yazamiyorum siz beni duzeltinÇok pisiz temizle temizle bitmiyor![]()
Çok pisiz temizle temizle bitmiyor![]()
Kiz niye atmiyorsun cikarken makineye ceya aksam eve feldiginda pasakli seniiiiBenim giyip çıkardığım çamaşırlarımın dağ olduğunu görünce babam sabah beni çekmiş yarın bigün evlencen napçan diyodubende güldüm geçtim
![]()
Söylemiycek işte bulaşma ona, o benim arkidişim![]()
Cevap veriyorumniye ya ben insan değil miyim ?
![]()
Kendi kıyafetlerimi ayrı yıkıyorum ben ondan, akşam işten gelince de yemek ye duş al oooo yatma saati oluo , haftasonu nişanlım gelio evde değilim iyice pasaklı oldum valla , yoksa hiç öle değilimdir , bi yer düzgün olmadığını gördüğümde giderim düzeltirim karşısına geçer bakarım ama gel gör ki ne haldeyimKiz niye atmiyorsun cikarken makineye ceya aksam eve feldiginda pasakli seniiii
Cevap veriyorumİnsansın ama cazgırsın
![]()
Ne zaman kaldırıyonPerdelerimi kaldırdığımda bambaşka ama![]()
Ne zaman kaldırıyon![]()
Söyleyemem bacımya söyleyemem işte ısrar etme söylemem , cevap veriyorum tamam tamam hiç bir zaman
![]()