- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.901
O değil de senin gerçek alt komşun döndüyapım aşamasında yarın tamamlayıo Allah kısmet ederse msj atarım berattiyide bugün görürsem iyi olur gelirmi bugün tanışırdık belki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O değil de senin gerçek alt komşun döndüyapım aşamasında yarın tamamlayıo Allah kısmet ederse msj atarım berattiyide bugün görürsem iyi olur gelirmi bugün tanışırdık belki![]()
gerçek alt komşummu ???? niye işler kızışsınkiiiO değil de senin gerçek alt komşun döndüİşler karışabilir azıcık
![]()
Berattiyi değilde onu yazman gerekebilir, ödevin son günü yarınmışdı? unuttum dur bakayım. lucky de derste, kafam karıştıgerçek alt komşummu ???? niye işler kızışsınkiii
![]()
kafam karıştı desemmBerattiyi değilde onu yazman gerekebilir, ödevin son günü yarınmışdı? unuttum dur bakayım. lucky de derste, kafam karıştıNeyse bu seferlik karıştırmayalım, bari.
Şimdi beynini iyice temizle :) Söylediğim herşeyi unut. Aynen devam et berattiyi yazmayakafam karıştı desemm![]()
devam devamm zor yazıyorum zatenŞimdi beynini iyice temizle :) Söylediğim herşeyi unut. Aynen devam et berattiyi yazmaya![]()
Az kaldı haftanın ortasına geldik, hızlan artıkdevam devamm zor yazıyorum zaten![]()
yapım aşamasında ama nasıl birleştirmeliyim onu bilemiyorum onu bilsem bitti sayılır ama işteAz kaldı haftanın ortasına geldik, hızlan artık![]()
Ben kimse değilmiyimyapım aşamasında ama nasıl birleştirmeliyim onu bilemiyorum onu bilsem bitti sayılır ama işte
bugün kimse yokmuu![]()
olurmu hiçBen kimse değilmiyim
Burdaydı millet yemek molasına kaçtılar, benimki mesaide olduğu için ben 9 da kaçcam :)
İşte eşim 9 da gelir yemek muhabbeti 9.30 da gelirim :)olurmu hiç
ya kaçmayın tekrar ne zaman gelirsin saat 10da?![]()
tamammmm :) sen ödevini bitirmiştin değilmi ?İşte eşim 9 da gelir yemek muhabbeti 9.30 da gelirim :)
Şimdilik burdayım yani :) Ee neler yazdın beratti içinolurmu hiç
ya kaçmayın tekrar ne zaman gelirsin saat 10da?![]()
hemde 2 tane yazdımtamammmm :) sen ödevini bitirmiştin değilmi ?![]()
iş yerinde kaldı sadece yazılarında nasıl biri olduğunu tahmin notlarımı yazdım :)Şimdilik burdayım yani :) Ee neler yazdın beratti için
ooo 2 side kime ben daha birini yazamadım 2 tanesini yazmışsınhemde 2 tane yazdım![]()
Biri dilara biri elkremi. Ya aslında pek insanları anlatamam, onlarla sohbet arasında aklıma birşey geldi yazmaya başlayınca da baktım bitmiş :) Tabi Sen berattiyi göremediğin için sadece atmasyon yapacaksın :)iş yerinde kaldı sadece yazılarında nasıl biri olduğunu tahmin notlarımı yazdım :)
ooo 2 side kime ben daha birini yazamadım 2 tanesini yazmışsın![]()
yani evet mecburi öyle olacak :)Biri dilara biri elkremi. Ya aslında pek insanları anlatamam, onlarla sohbet arasında aklıma birşey geldi yazmaya başlayınca da baktım bitmiş :) Tabi Sen berattiyi göremediğin için sadece atmasyon yapacaksın :)