- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.961
ama nedennnnnnnnnnnn60 gün :) Biz kadınlar için mümkün değil ki o araya regl giriyor :)
Sen cezalısın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama nedennnnnnnnnnnn60 gün :) Biz kadınlar için mümkün değil ki o araya regl giriyor :)
Sen cezalısın![]()
Canım sen üyeliği iptal etmiştin diye seni atladık. Açacağını bilmiyorduk ki :)ama nedennnnnnnnnnnn![]()
o günler hariç ??60 gün :) Biz kadınlar için mümkün değil ki o araya regl giriyor :)
Sen cezalısın![]()
Kimin maçı var ki ben bilmiyorumKaç yaşındalar bu arada?
iyi akşamlarr dilaycım:)
işte aslında pek fazla zamanımızı almıyor en fazla 1 günde toplam 1 saaat oda en fzla
bende önceden bi kılıp bi ara vermiştim 1-2 kez falan sonra hepden bırakmıştım tekrar başladım o gün bugündür kılıyorum ve insan bırakamıyor gerçekten bence çünkü kılmayınca sanki için sıkılıyor suçluluk ve endişe oluşuyor bende öyle oluyorduben bide birinde duymuştum önceden 1-2 ay boyuncamı ne sürekli kılarsan ondan sonra zaten bırakamazmışsın demişlerdi
![]()
Ondan haberim yok zaten :) Bizim takımlar olsa bilerdimAlmanya Takimi Schalke
Büyük 7bucuk kücük 2bucuk
Selam Damlacigim![]()
nasılsın canımAlmanya Takimi Schalke
Büyük 7bucuk kücük 2bucuk
Selam Damlacigim![]()
Niconun kini yaptım senin ki ni yarın sana atacağım =)Hangisini :)
selam canım nasılsın gündüzleri görmüyorum ben seni =)neden asık suratın canım???
Selam![]()
Luniii luniiiii nerelerdesin sen nasıl gidiyor =)ama nedennnnnnnnnnnn![]()
Ondan haberim yok zaten :) Bizim takımlar olsa bilerdim
Allah bağışlasın canım![]()
Keyif yapiyorum, sessizligin tadini cikartiyorumnasılsın canım![]()
:) iyiyim canım bugn yoktm anneme yardım ettimselam canım nasılsın gündüzleri görmüyorum ben seni =)
aaa ben asık suratı çok severim hıh![]()
ohh keyif senin keyfinKeyif yapiyorum, sessizligin tadini cikartiyorum
Sende ne var ne yok![]()
Bayrama hazırlık yapıyorsunuz herhalde..:) iyiyim canım bugn yoktm anneme yardım ettim
gündüzleri genellikle burlardayım
asık suratla bile tatlısın desemm
![]()
ama nedennnnnnnnnnnn![]()
aynen annem benim odaya bir girdi zor çıktı diyebilirimBayrama hazırlık yapıyorsunuz herhalde..
Bende bugün arkadaşlarımlaydım..
Bayrama hazırlık bizde de başladı.
Bi de şu kuru soğuk olmasa daha güzel olacak =)
Isınsa da bi kısa kolluyla gezecek hava olmaz bende..aynen annem benim odaya bir girdi zor çıktı diyebilirimve sadece dolabım bitti
güneşde sıcak ama soğukdu havalar tekrar ısınacakmış![]()
kesinlikle sıcak olsa rüzgar hissettirir kendiniIsınsa da bi kısa kolluyla gezecek hava olmaz bende..
Valla burda hava sıcak ama bir esse donuyo millet..
Çok pasaklısın , hiç bana çekmemişsin hiç !
Ben de çok dagınıgımdır ama niyeyse şu aralar herşey yerli yerindekesinlikle sıcak olsa rüzgar hissettirir kendini
aaa benmiiiben sadece dağınığımm okadar
hem oda sadece benim değil kardeşiminde![]()
aman nazar değmesinnBen de çok dagınıgımdır ama niyeyse şu aralar herşey yerli yerinde![]()