- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.381
Ozledim tabi :) etti üüçç
Yok yaw hızlı yazarım ben![]()
Derinlerden yaziyorsunuz bir sen, bir meyra.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozledim tabi :) etti üüçç
Yok yaw hızlı yazarım ben![]()
Ben var ya ağlıycam sinirden adamlar 3 gol attı daha top onlarda dalga geçiyorlar resmen bizimkilerle![]()
Taslanacak kadar varsin, bir de gobegim var diyor.Boyun kac. Ben 57-58 olsam yeter bana.
![]()
Aman dikkat et benim ki 2 dalga geçti diye kovdum yanımdan bu gece gs lılara bulaşılmazOfff yaaa iyiki bakmiyorum, benimkini tesellide edemiycem aksama, kirmizi kartliyim
Boy 1,64 falan biraz cekistirirsen 1,66 yapariz![]()
Profosörler mi diyordunDerinlerden yaziyorsunuz bir sen, bir meyra.![]()
Offf yaaa iyiki bakmiyorum, benimkini tesellide edemiycem aksama, kirmizi kartliyim
Boy 1,64 falan biraz cekistirirsen 1,66 yapariz![]()
Profosörler mi diyordunNe gülmüştüm o gün yaa
![]()
Onun geldiğini hemen anlıyorum zaten beğeni bildirimlerindenMeyra oyle ya her yazilani okuyor. Mesajlarim arada kayniyor demeyin meyra bulur.![]()
Ya bende fanatikim ama bugün bakasim bile gelmedi icime dogdu heralAman dikkat et benim ki 2 dalga geçti diye kovdum yanımdan bu gece gs lılara bulaşılmaz![]()
Ya yaaa amaaaa ben zamaninda 48,5 tim yaaaBence kilon iyiymis. Seni taslamak lazim.
Alin sunu burdan gozum gormesin.![]()
Tavsiye etmem bakmanı yürek kaldırmıyorYa bende fanatikim ama bugün bakasim bile gelmedi icine dogdu heral
Ya yaaa amaaaa ben zamaninda 48,5 tim yaaaOfff biliyom cok degil ama göbis rahatsiz ediyor, ve aldikca aliyom, nereye kadar
![]()
ne alaka ısmın var yada yok dıyebılırsın ,, gormedıysemde degıl mı?Ne oluyor tartisma mi ariyorsun. !
Görüşürüz canım :el sallayan smiley:Ben musaadenizi alayım :utangaçsmiley:
Hepinize iyi geceler :elsallamasmiley:
İfade sekmesi acılmiyor :32dişsmiley:
Benimki dayanamamis geldi eveTavsiye etmem bakmanı yürek kaldırmıyor![]()
Onun geldiğini hemen anlıyorum zaten beğeni bildirimlerindenSona yaklaşıncaya kadar da laf atmıyorum nasılsa yarım saat sonra görecek diye
![]()
Ya bende fanatikim ama bugün bakasim bile gelmedi icime dogdu heral
Ya yaaa amaaaa ben zamaninda 48,5 tim yaaaOfff biliyom cok degil ama göbis rahatsiz ediyor, ve aldikca aliyom, nereye kadar
![]()
Ben musaadenizi alayım :utangaçsmiley:
Hepinize iyi geceler :elsallamasmiley:
İfade sekmesi acılmiyor :32dişsmiley:
4 ü yedikBenimki dayanamamis geldi eve![]()
Okuyor , begeniyor, sonra bir daliyor ortaya.
Bende 48 idim bir zamanlar, gecmis olsun.
Iyi geceler cumartesi gunu gelmeye calis.![]()
Görüşürüz canım :el sallayan smiley:![]()
Kiz sen ne ertin de aldin
Hadi benim üc hamilelik var, sen nasil aldun okadar cok
![]()