- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.461
Yok yok merak etme..Tamam işte sorun yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok merak etme..Tamam işte sorun yok :)
gitmesine vrya cikmasina gerek yok her yer onun herkesin demek istedim.
sendekı bu egoda benı oldurcek :)Birbirinizle sorununuz olabilir , bunu anlarim. Ben de herkesle konusmuyorum ama ne alinti yaparim onlardan ne de laf atarim.![]()
Yani canım ortada senlik bir durum yok ki :) Hem egoyla ne alakası var bende birini görmezden gelebilirim :)sendekı bu egoda benı oldurcek :)
Hahaha sosyetik çizgini yerim senin..Tamam iste topik genis. Herkes benimle ve pinkoyla konussun. Germeyin beni , gerince biliyorsunuz icimdeki canavar ortaya cikiyor. Sosyetik cizgimden kaydirmayin beni.![]()
Mesela beni hahahaYani canım ortada senlik bir durum yok ki :) Hem egoyla ne alakası var bende birini görmezden gelebilirim :)
sendekı bu egoda benı oldurcek :)
benle ılgılı bı durum degıl suan kı durumEvet egoist im ben, o yuzden burda odev verip uyeleri kaynastirmaya calisirim, o yuzden kilo vermem durdugu halde birileri zayiflasin diye zayiflama topigi acarim, o yuzden BDV de insanlara yardim etmeye calisirim.
Peki sen egoist misin?
Şimdi size ne oldu yahuEvet egoist im ben, o yuzden islerim oldugu halde odev verip uyeleri kaynastirmaya calisirim, o yuzden kilo vermem durdugu halde birileri zayiflasin diye zayiflama topigi acarim, o yuzden BDV de insanlara yardim etmeye calisirim.
Peki sen egoist misin?
benle ılgılı bı durum degıl suan kı durum
olayı genellemeyelım bence
evt orayı duzenleyen sensın.sana sordum bu yuzdenNiye sen hakkimda genelleme yaparken iyi oluyor. Olay senlik degil de benlik bu mudur?
Bu arada bu topicte neden cesmi naz yoh![]()
evt benımde konum bu gıbıydıBu arada bu topicte neden cesmi naz yoh![]()
Seninki sakinleşti mi :) Güvenli sınırını koru :)Evetttt![]()
Bende diyorum o senin olduğun yerde mutlaka olurdu niye gelmiyor diye düşünüyordum yaaaAha ...Onunla konusmuyoruz canim ondan yok ama arkasindan da konusmak istemiyorum. Yolu acik olsun.
![]()
O kim ki :)Aha ...Onunla konusmuyoruz canim ondan yok ama arkasindan da konusmak istemiyorum. Yolu acik olsun.
![]()
cok ılgıncsın cıddenNeyse ...
![]()