- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.521
Herkes ödevi teslim etti mi çok eksik var mı daha?
Damlanın az kaldı da diğerlerini bilmiyorum :)Cok eksik yok nico vermedi dilara vermedi efser vermedi meyra da vermedi ama meyra nin ki karisik oldu ama damla da vermedi.
Boyle bakinca baya eksik varmis.
Hakkaten az da değil :) Cumartesi ye az kaldı :) Efserin haberi varmı ki?Cok eksik yok nico vermedi dilara vermedi efser vermedi meyra da vermedi ama meyra nin ki karisik oldu ama damla da vermedi.
Boyle bakinca baya eksik varmis.
Hakkaten az da değil :) Cumartesi ye az kaldı :) Efserin haberi varmı ki?
Tabi canım kayırma yok malumVar ama yapar mi bilmem ben bile daha baslamadim ama ben aliskinim cabuk yazarim.Yapmazsam listeden silin beni.
Tabi canım kayırma yok malum
Bende göreyim :) sen herkesinkini görüyonYazdim bitti bile. :)
Nasılsın buarada? Nasıl oldun?
Aman iyi olDaha iyiyim canim sagol. Oyle bir gripti sanirim.
Yarın okul vardı demiTaamm panpa.
Yarın okul vardı demi
Neden ki lazım değil mi? Çok kullanılıyor mu?Evet sonra da fransizca kursum var.Eger karar verirsem ispanyolca yi birakicam.
Neden ki lazım değil mi? Çok kullanılıyor mu?
O zaman önce İspanyolca öğren:) sonrada fransızca, ihtiyaçta önemli:) sonrada bana ingilizce öğretBen fransizca yi daha cok seviyorum ama ispanyolca daha cok kullaniliyor. Ikisi bir arada karisiyor. O yuzden ikisine birden devam edemem.
O zaman önce İspanyolca öğren:) sonrada fransızca, ihtiyaçta önemli:) sonrada bana ingilizce öğret
Ne var yaniBen once fransizca sonra ispanyolca ogrenicigim.Sen onden git ben sana yetisirim.
Ne var yaniaccık paylaşımcı olsana o kadar bilgiyi mezaramı götürcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?