- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.741
Hay hay , dilim yeter bi telefon açar evini temizletmek için şirketi yığarım önüneYıılar önce kaybolan kız kardeşim senmisin yoksa
Oluyor canımcımtoz almayıda hiç sevmem şu dilinle halletsen ne güzel olur, sürekli dışarda bir işe yarasın bari
Ben sevmezsem olmaz
Vayyy :) Tamam kız yala, napim alışcaz senin o diline mecburrrHay hay , dilim yeter bi telefon açar evini temizletmek için şirketi yığarım önüneyanağını yalarım senin
Aliskanlik yapmis senin vucudYoo korunma sayılmaz bizimkibneim vücudumun özelliği o ki bütün bayram, tatil vs özel günlerde hasta oluyorum, seviyor özel günleri bana zehir etmeyi. Düğünümdede hastaydım
Arada bi ifade değiştiyorum kızVayyy :) Tamam kız yala, napim alışcaz senin o diline mecburrr
Al sana Türkçe ParçaVayyy :) Tamam kız yala, napim alışcaz senin o diline mecburrr
Sevgiline yapman gereken tripleride biz yapabilirsiArada bi ifade değiştiyorum kızama bu aralar hatta her zaman bunu kullancam hıh
Sabote ediyor bütün güzel günlerimiAliskanlik yapmis senin vucud
Çocuk her istediğimi yapıyor niye nazlancam niye triplencem kiSevgiline yapman gereken tripleride biz yapabilirsi
Sabote ediyor bütün güzel günlerimi
Wuww güzeldi buAl sana Türkçe Parça
Çok severim çok özel yeri vardır bu şarkının bende..
Yazik sanaSevgiline yapman gereken tripleride biz yapabilirsi
Sabote ediyor bütün güzel günlerimi
Maşallahı var valla kıskanmaöyledir hı hı
Yok artık o ilgili, biz ilgisiz mi oldukÇocuk her istediğimi yapıyor niye nazlancam niye triplencem kifazlasıyla ilgi görüyorum trip atmaya gerek yoh burda ilgi görmüyorum ilgisizsiniz ban karşı nazlncam işteee
Ay ilk defa buradan biri dinlediğim şarkıları beğendi yaWuww güzeldi bu
Yoo korunma sayılmaz bizimkibneim vücudumun özelliği o ki bütün bayram, tatil vs özel günlerde hasta oluyorum, seviyor özel günleri bana zehir etmeyi. Düğünümdede hastaydım
Bişi verdiğim yok yaYok artık o ilgili, biz ilgisiz mi oldukBu kadar yüz verme o çocuğa
Olmazsın inşallah bebişi daha ordayken mikropla tanıştırma bi çıksınYazik sanaay gecen gun bende grip olcak gibiydim ama olmadim olmam da inşallah
:) Beğendim güzeldi vallaAy ilk defa buradan biri dinlediğim şarkıları beğendi ya
Ya koç alcam senin için yaaKuzuuuuuuuuuuuu sakinleştir beni ya , yoksa dalacam kk ya , millet entel görünecem diye dantel dantel takılıo yarabbim , şimdi kuyumcu soyucam
Diyorum ben altın istemedim koç istemedim , herkes dio ki zorla yaptırılır mı aman beğenmemiş bileziği , alakasız alakasız cevaplar , sanki bilezik benim üstüne yatıp çatır çatır yicem , nişanlımın düğün parası diyorum koluma dar geldi diyorum , millet gösteriş dio bilmem ne dio , sanki ben mahallede altın kemer takıp geziombiri çalışmıon galba kendine altın yap dio gülmekten çatladım bazı yorumlara , anlayışları ne kadar kıt , kapasiteleri bu kadar dar fazla yüklenseler anlayacaklarda o zamanda ex olucaklar bünye alışık değil çünkümmm
Kıyamam yavrum sana kim ilgisiz davraniyorÇocuk her istediğimi yapıyor niye nazlancam niye triplencem kifazlasıyla ilgi görüyorum trip atmaya gerek yoh burda ilgi görmüyorum ilgisizsiniz ban karşı nazlncam işteee
tenkyuuuuuuuuuuOlmazsın inşallah bebişi daha ordayken mikropla tanıştırma bi çıksın
:) Beğendim güzeldi valla
Ben dedim sana, açma konu bana anlat ben seni teselli ederim dedimKuzuuuuuuuuuuuu sakinleştir beni ya , yoksa dalacam kk ya , millet entel görünecem diye dantel dantel takılıo yarabbim , şimdi kuyumcu soyucam
Diyorum ben altın istemedim koç istemedim , herkes dio ki zorla yaptırılır mı aman beğenmemiş bileziği , alakasız alakasız cevaplar , sanki bilezik benim üstüne yatıp çatır çatır yicem , nişanlımın düğün parası diyorum koluma dar geldi diyorum , millet gösteriş dio bilmem ne dio , sanki ben mahallede altın kemer takıp geziombiri çalışmıon galba kendine altın yap dio gülmekten çatladım bazı yorumlara , anlayışları ne kadar kıt , kapasiteleri bu kadar dar fazla yüklenseler anlayacaklarda o zamanda ex olucaklar bünye alışık değil çünkümmm
sen kim olcakKıyamam yavrum sana kim ilgisiz davraniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?