- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.621
Yorucu canim bugun butun gun yatistaydim senin nasil gecti:)slm meryem :)
nasılsın nasıl gectı baryam :)
aynen cnm benımde calıstım bende :)bol bolYorucu canim bugun butun gun yatistaydim senin nasil gecti:)
evt topıgı karantınaya alcaz :)Hepinize grip bulaştırdım sanırım
Biraz öyle olcak ama ben bu sene cidden zıppırt hasta oldum..evt topıgı karantınaya alcaz :)
ılk defa duydum boyle bısey canımBiraz öyle olcak ama ben bu sene cidden zıppırt hasta oldum..
Denize girmiyorum diye olabilir mi acaba..
Şimdi denize girdiğim zamanlarda ki hastalanma sayıma bakıyorum , denize girmediğim zamanlarınkinden çok daha az..ılk defa duydum boyle bısey canım
bence bol bol vıtamın al dınlen :)
mevsıme uygun gıyın :)
Haha , hasta olduğumda topiğe doğru hapşurmam tamam hahamarkı nap ett grıbe bulasıp bıze bulastırma :)
Sor bakalım bir saatte olsa güneşe çıktın mı diye hahahahhmm olabılır ama bır saatlık bır gunes bıle ınsan vucuduna yetıyo :)
evt ustumuze ustumuze hapsurdun hep :)
markım ben sıcak bıseyler ıcecem :) bogazlarım fena :)Haha , hasta olduğumda topiğe doğru hapşurmam tamam haha
markım :) netmısın sen koca yaz merak ettım :) damda mı yoktu seneye oraya cıkSor bakalım bir saatte olsa güneşe çıktın mı diye hahahah
Neyim anlamadım kız yazdığındanmarkım :) netmısın sen koca yaz merak ettım :) damda mı yoktu seneye oraya cık
Tamam canım çok geçmiş olsun sıcak bir şeyler iç iyi gelirmarkım ben sıcak bıseyler ıcecem :) bogazlarım fena :)
optum senı kı mıkroplarım bulassın
ne yapmısın koca yaz dedım tatlım :) gunes yuzu gormeden kostebek mısalı :)Neyim anlamadım kız yazdığından
Benim sıcak şeylerle pek aram yok kremim ..ne yapmısın koca yaz dedım tatlım :) gunes yuzu gormeden kostebek mısalı :)
evt canım sende ıc sıcak bıseyler
Hahahahaha bu mesajı görünce kahkaha attım
yahu çıkıyorum diyorum , kaçıyor musun diyorsunuz habersiz gidiyorum sessizce çıkıyor oluyorum napıcam yahu
Bugün bakamadım abla bende çok merak ettimIyi geceler sosyetikler.
Atarsin tabi. Iyi ki seni beklemiyoruz yoksa agac oluruz. Ne oldu bugun tarzim da . Tekrarini izliycem birazdan. Cok lazimdi.
Bugün bakamadım abla bende çok merak ettim
Ama konuya baktım bugün , herkeste ağlama modası başlamış herhalde..
Gece tekrarı oynuyorsa mutlaka izleyeceğim
hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?