- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.221
Ay ben , veriyorum alıyorum veriyorum alıyorum şu aralar sanırım alıyorum iştahım açıldı benimde..Ay en son 56ydım ama şuan bilmiyorum bi 60 olmuşumdur abartısız neyse veririm ya çok çalıştım bu ara totomu yaya yaya yiyorum işte ne var
Koy d.tüne gitsin hihihiAy ben , veriyorum alıyorum veriyorum alıyorum şu aralar sanırım alıyorum iştahım açıldı benimde..
Uyanik seniiiiAkıllı gelinin hali başka tabi
Napcan canım, Bu devirde böyle yürüyor işlerUyanik seniiiibizim taktikler ayni
Anah senden fena bisi olcak desenebeceriksiz , kv olsam onu yolardım, süpürge ederdimm benn ahh ah
Aynen napem sabah erken kalktim hastanede yorulmusum uyuyakalmisim kalktim yenek yaptimNapcan canım, Bu devirde böyle yürüyor işlerNereye gittin sen
Napcan canım, Bu devirde böyle yürüyor işlerNereye gittin sen
Öldüm müKulaklarım fena çınladı
Neee o dil neden dışarda yine
Ölmediysemde ölmek üzereyimÖldüm mü
Yok ya sen değil kendim içi dedim ben onu, Geçen muhabbetin vardı da ölmeden önce görürmüyüm bilmem dedim, şimdi görünce tereddüte düştüm öldüm mü yaşıyormuyum diyeÖlmediysemde ölmek üzereyim
Anladım ben bir boş vaktimde karıştırayım bu sayfalarıYok ya sen değil kendim içi dedim ben onu, Geçen muhabbetin vardı da ölmeden önce görürmüyüm bilmemdedim, şimdi görünce tereddüte düştüm öldüm mü yaşıyormuyum diye
Cumartesi ödev açıklanıyor, puanlar veriliyor, gelirsin demi?
Ben çınlattımmmmmm hoşgeldinnnnKulaklarım fena çınladı
Senden ses çıkmayınca biz hallettik onu ama ceza alırsın o zamanAnladım ben bir boş vaktimde karıştırayım bu sayfaları
Canım ben yetişemdim ödeve bayram telaşındanelektirikler kesildi öremetmenim
Bu Bayram çok yordu beni kalabalık misafirler,nişan derken kafam alak bulak olduSenden ses çıkmayınca biz hallettik onu ama ceza alırsın o zaman
Biz burda sakinleştiriz seniBu Bayram çok yordu beni kalabalık misafirler,nişan derken kafam alak bulak oldu
Sevgili eşimdün zeytinyağlı fasülyeyi halıya dökünce iyide benim saçlar diken diken oldu
Bdvye konu açasım var saçlarımı nasıl aşağı indire bilirim diye
Buladar bahane cezayı hafifletirmi
Ben çınlattımmmmmm hoşgeldinnnn
Ben çınlattımmmmmm hoşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?