- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.821
Ay benim internet getttii gene ben sonra auçlu oluyom valaahide çekmiyor billahi de çekmiyorNeyseee yine vakitsiz olcak ama benim şu an bi işim var yapıyoö gelirşm siz bana gerçekten vakitle ilgili bi lakap bulun kabulumdur Pinkoo bulmasın amaaaa akreeep müdireee
Canim sen yanlis anladin biz sana buluyoruz sen kendine degil.
ya benim de gitti gidip geliyor ayar oluyorum ya !Ay benim internet getttii gene ben sonra auçlu oluyom valaahide çekmiyor billahi de çekmiyorNeyseee yine vakitsiz olcak ama benim şu an bi işim var yapıyoö gelirşm siz bana gerçekten vakitle ilgili bi lakap bulun kabulumdur Pinkoo bulmasın amaaaa akreeep müdireee
Mat renkler sür :)siyah olcam hep peki oje ne süreyim ?
yaa vampirli fln olmsn ama
siyah olcam hep peki oje ne süreyim ?
ben kırmızı oje sürmem nefret ederim :) ten rengi olabilir..Mat renkler sür :)
Siyaha en iyi kırmızı gider kahve kullanmayacaksan, bordo, ten rengi...
kahve ?? yada bir parmağına siyah diğerine kahve rengi??siyah olcam hep peki oje ne süreyim ?
pembe tonların sürsem olmaz mı pekiCakma peri olsun iste , hayal perisi cok siradan. Disli peri de olabilir.
Bordo oje sur.
çakma peri çakma peri olsunCakma peri olsun iste , hayal perisi cok siradan. Disli peri de olabilir.
Bordo oje sur.
yok ben tek parmağımı sürcem öyle çıkcam dışarı hahahahahhakahve ?? yada bir parmağına siyah diğerine kahve rengi??
pembe tonların sürsem olmaz mı peki
kırmızı bordo tonlarını sevmiyorum ben
yok ben tek parmağımı sürcem öyle çıkcam dışarı hahahahahha
Marjinal hareketler onlar bana göre değildeğişiklik olsun bu sefer sıra sıra bi kahve bi siyah kahve siyah siyah kahve sürr
mavi renk sür sadece ozamanMarjinal hareketler onlar bana göre değil
evet güzel olur bu renk evet bu olabilir =)Pembe olacaksa acik bu pembe olsun.
yok yok pembe sürücem karar verdim :)mavi renk sür sadece ozaman
:) :) tmmyok yok pembe sürücem karar verdim :)
Lokuma hayalperesti sevmedin mi :)nico , dilara, pembelokum , rabia , efser kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?