- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.341
:) Sende milleti az tahrik etmiyon haniAynen. Arada cirkef bir alintida oluyor. Uzerinden saatler gecmis,konu olmuş 100 sayfa. Gelde cvp yaz![]()
bana bildirim yollatip tahrik etme bari
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Sende milleti az tahrik etmiyon haniAynen. Arada cirkef bir alintida oluyor. Uzerinden saatler gecmis,konu olmuş 100 sayfa. Gelde cvp yaz![]()
![]()
Onu bana demiycen kazenw diycen kuzum ;dAynen. Arada cirkef bir alintida oluyor. Uzerinden saatler gecmis,konu olmuş 100 sayfa. Gelde cvp yaz![]()
![]()
Psikolojik oyunlar oynama bizeHer zaman supheci olun ahaha
:) Bana gel temizlik yapalım açılırsınSıkıldım
Evet şu an o ifade gibiyim zaten![]()
Dur geliyorum =D bişi anlatcam =DPsikolojik oyunlar oynama bize![]()
![]()
:) Bana gel temizlik yapalım açılırsın![]()
Allah canini almaya kizz tövne et carpilcan:) Sende milleti az tahrik etmiyon hani![]()
Onu bana demiycen kazenw diycen kuzum ;d
Gel gel dinliyorumDur geliyorum =D bişi anlatcam =D
Konun neydi ki dur bende okuyayım 22 olsun :) Dışardan amma takipçin varmış bu aradaYok ben almayayım
Konumu okuyan kişi sayısına bakın
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 21, Ziyaretciler: 608)
![]()
Yok ben almayayım
Konumu okuyan kişi sayısına bakın
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 21, Ziyaretciler: 608)
![]()
Ya kuzum gribe en iyi gelen ilaç ne ? üst solunum yollarına iyi gelen ?:) Bana gel temizlik yapalım açılırsın![]()
Koptum yaAllah canini almaya kizz tövne et carpilcan![]()

Sana demedim canim siteyeydi sitemim![]()
Konun neydi ki dur bende okuyayım 22 olsun :) Dışardan amma takipçin varmış bu arada![]()
Korktum valla eşimde grip geçen gittim ilaç aldım, bi an tanıdık mı diye düşündüm :) Sen ne ayaksın kızYa kuzum gribe en iyi gelen ilaç ne ? üst solunum yollarına iyi gelen ?
Hangi konu bu? Dur burnumu sokayım![]()
![]()
C vitamini canim. Toz icecekler varya onlar iyi geliyorYa kuzum gribe en iyi gelen ilaç ne ? üst solunum yollarına iyi gelen ?
Benm burnumun neyi eksikSiyasette. Kızdıran asansör esprisiSok sok sende zaten 600 kişi burnunu sokmuş
![]()
Yok canım o şekilde değil de ,antibiyotik olarak sormuştum ben burun akıntısı ve boğaz yanmasına ne iyi gelir ki.. =/C vitamini canim. Toz icecekler varya onlar iyi geliyor
özeline bak :)Yok canım o şekilde değil de ,antibiyotik olarak sormuştum ben burun akıntısı ve boğaz yanmasına ne iyi gelir ki.. =/