- Emoji Skoru
- 915
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.121
haha :) bız bu yurdun ası kızlarıyız :)Olaylar.. olaylar.. :) Senle @rabia01 de olmasanız ban ın anlamını bilmiycez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha :) bız bu yurdun ası kızlarıyız :)Olaylar.. olaylar.. :) Senle @rabia01 de olmasanız ban ın anlamını bilmiycez![]()
gıcırdasın bosverSelaam. Dandan düşer gibi olacak ama bişey sormak istiyorum. Gicirdayan yatağa bişey yapılabilir miDaha doğrusu baza gicirdiyor. Performans düşüklüğüne sebep oluyor da
![]()
Şimdilik derken :) Ne planlıyon yine![]()
Selaam. Dandan düşer gibi olacak ama bişey sormak istiyorum. Gicirdayan yatağa bişey yapılabilir miDaha doğrusu baza gicirdiyor. Performans düşüklüğüne sebep oluyor da
![]()
Artık asimi desek bilemedimhaha :) bız bu yurdun ası kızlarıyız :)
Evli misin ona göre cevap vereyim![]()
Evli misin ona göre cevap vereyim![]()
Selaam. Dandan düşer gibi olacak ama bişey sormak istiyorum. Gicirdayan yatağa bişey yapılabilir miDaha doğrusu baza gicirdiyor. Performans düşüklüğüne sebep oluyor da
![]()
tamam sorunluyuz :) pınkArtık asimi desek bilemedim![]()
Hee, aramıza alıp taşlayacaktık seniTabiisiOlmasam ilk taşı atacaktin zaar
![]()
Kurtulmuş odatamam sorunluyuz :) pınk
rabıa kader arkadasımın banına nolmus :)
Burası bırakılıp gidilir mi her dakika aynı bir olay çıkıyorBen planlamiyom vallah
Yaglayin![]()
Hee, aramıza alıp taşlayacaktık seniYa bizde de var o sorun yatak yaylı bile değil ama çok yüklenmeyin
Koltuğa geçin özel durumlarda
![]()
Hosgeldinmrb kızlar bandan sonra tekrar hosgeldım aranıza :) nasılsınızz
SelamSelam herkese![]()
Yaşanmışlıklar var atmak istemiyordur belkiEvliyse yatagi atsin yenisini alsin.
Ne gibi bir performans dusuklugu.![]()
aramızda para toplayıp yatak yollayalım o zman :)Oglum var koltuk tehlike saçıyor![]()
Yaşanmışlıklar var atmak istemiyordur belkiDuygusal bağı oluyor insanın eşyalarıyla
![]()
Banyo?Oglum var koltuk tehlike saçıyor![]()
Yere dösek atin ohhhhhOglum var koltuk tehlike saçıyor![]()