- Emoji Skoru
- 47.062
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.281
Öğrenecek ablası henüz misafir sayılır o daHoşbuldukkk..
Balböceği insan hoşgeldin der lan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenecek ablası henüz misafir sayılır o daHoşbuldukkk..
Aahahaha ben kızı beğenmiştim oysa ki, aslında grinin elli tonunda oynayan karakterler vardı profilimde de değiştirdimmAvatarındaki o dizinin oyuncusu ya odan sordum![]()
Hoşbuldukkk..
Attan bakıyor melüm melümm, kız naptın ewlendin mi bal böceğimmm lati lokumummÖğrenecek ablası henüz misafir sayılır o da![]()
O marka hala telefon üretiyor mu yaaCici telefonum gelsin akşamda burda olurum ,
nano teknoloji telefon kullanıyorum da ben nokia çin tuşlu ,
bak şimci hava mı yapmayım yapmayım dedim tutamadım kendimi![]()
Len beni neden istemiyon sen naptım ben sana ne kadar yaralı kuşum ben sen biliomusunYine mi sen ya
tabi aldın bonibon kokusunu gelirsin arkamdan
Bonibon vermeyin sakın buna![]()
Bende çok beğeniyorum, duru bir güzelliği var Allah özene beğene yaratmışAahahaha ben kızı beğenmiştim oysa ki, aslında grinin elli tonunda oynayan karakterler vardı profilimde de değiştirdimm![]()
Ahh evet evet,kesinlikle öyledir kendi ağzımızla kendimizi mahvediyozz![]()
Üçüncü kitabı bitmek üzere, sinemasını iple çekiyoreeeBende çok beğeniyorum, duru bir güzelliği var Allah özene beğene yaratmışGrinin elli tonuda amma meşhur oldu
![]()
Len beni neden istemiyon sen naptım ben sana ne
kadar yaralı kuşum ben sen biliomusun![]()
Maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor deseneAhh evet evet,
Ben geçen yıl hiç hasta olmadım sabah akşam pekmez içiorum hasta olmam diye hava atıodum nişanlıma , bir kalktım salya sümük
Benim kolay kolay boğazım şişmez derim sabah yine kalkarım , bademcikler şişmiş
Çözemedim ben bu işi![]()
Attan bakıyor melüm melümm, kız naptın ewlendin mi bal böceğimmm lati lokumumm![]()
Ahh evet evet,
Ben geçen yıl hiç hasta olmadım sabah akşam pekmez içiorum hasta olmam diye hava atıodum nişanlıma , bir kalktım salya sümük
Benim kolay kolay boğazım şişmez derim sabah yine kalkarım , bademcikler şişmiş
Çözemedim ben bu işi![]()
Bir ben sevmedim heraldeÜçüncü kitabı bitmek üzere, sinemasını iple çekiyoreee![]()
Kızzzz damlooooo napıyonn kızzzzzzzzzzzzzzzzzz özledin mi beniii
biz en iyisi susalımmmm
bende benm başım ağrımaz derim kalkarım baş ağrısından ne yatabilirim ne kalkabilirimm![]()
Ben sevdim de sewdimmmBir ben sevmedim heralde![]()
Maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor deseneBize iltifat etme sakın
![]()
ÖZledimmmm ama sen beni özledinmiiii niye bana cevap yazmadın banaaKızzzz damlooooo napıyonn kızzzzzzzzzzzzzzzzzz özledin mi beniii
Ben sevdim de sewdimmm![]()
Ne zaman yazdın da cewap vermedin yawÖZledimmmm ama sen beni özledinmiiii niye bana cevap yazmadın banaa![]()
O marka hala telefon üretiyor mu yaa
hiçde hava atamadın blackberry mle döverim seniKendi uydumuz var telefonumuz dinlenemiyor, işletim sistemi süper hiç yavaşlamıyor
![]()
biz en iyisi susalımmmm
bende benm başım ağrımaz derim kalkarım baş ağrısından ne yatabilirim ne kalkabilirimm![]()
İlk ben sana selam dedimmmNe zaman yazdın da cewap vermedin yaw![]()