• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☀ ☁ ☂ ► кк ѕΩѕуєтєѕι кızℓαя уυя∂υ ◄ ◕‿◕

İyi canım nasıl gitsin buralarda eğleniyorum işte :KK76:
ya pink nasıl yetiştiriyon allahınsen yaaa :KK53: yemekti temizlikti kocaydı bide kkda da nöbete kalıyon :KK53: benim telefon ağır bilgisayar ağır yetişemiom bilee .. günün nasıl geçio senin yeni gelin bana da akıl ver birazda kendime ayırcak vakit bulıyım

burada olduğumu biliyor zaten ayrılma sebebi okuması değildi ama ben yazmak istemedim o an bir daha bir nevi hıncımı KK dan aldım gibi bişey. Sabaha doğru ben aradım baya yüzük alma verme muhabbeti oldu aileside yoldaydı o gün bize geleceklerdi çeyizim için ne olduysa devam dedik :/
Barıştınız mı son olarak :)

ya pink nasıl yetiştiriyon allahınsen yaaa :KK53: yemekti temizlikti kocaydı bide kkda da nöbete kalıyon :KK53: benim telefon ağır bilgisayar ağır yetişemiom bilee .. günün nasıl geçio senin yeni gelin bana da akıl ver birazda kendime ayırcak vakit bulıyım
Her şeyi saatli yapıyorum kalkıp 6 ya kadar burda takılıyorum, 6 da kalkıp yemek yapıyorum 8 den sonra yine rahat rahat burda takılıyorum. Gel ben sana ders veririm ücretsiz :)

:cry:nasılsınız hanımlar ?

klasik yengeç duygusallığı: ):KK19:

İnsan yavuklusuna öyle şeyler söyler mi:KK20:

ne dedimki, inat abidesi evet doğru: )

Anlasana kız işte :KK70::KK70::KK70:başak ama ....

aması ne: ))))
başaklarla ben genelde iyi anlaşırım, kurallı olurlar genelde değilmi: )

burada olduğumu biliyor zaten ayrılma sebebi okuması değildi ama ben yazmak istemedim o an bir daha bir nevi hıncımı KK dan aldım gibi bişey. Sabaha doğru ben aradım baya yüzük alma verme muhabbeti oldu aileside yoldaydı o gün bize geleceklerdi çeyizim için ne olduysa devam dedik :/

şimdi ayrıldınızmı yani nişanlınla?

Olabilir, Eşim daha önce merkezindeydi orada çok kötü, içip içip sapıtanlar, binasındaki kırıklar, eylemden kafa şişirmeleri, binaların eskiliği, yok ya çokda iyi değilmiş. Beklentilerimi karşılamadı hiç:KK12:
Tasinmayi düşünüyor musunuz bizde ev alcaz yada yaptircaz bakalim merkezden gitmek biraz zor olcak gibi ama hayirlisi

Back
X