- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.061
ınternete veda edemezsem ıstedıgım hedeflere ulasamıcam cunku cnmNeden ki? Ne oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınternete veda edemezsem ıstedıgım hedeflere ulasamıcam cunku cnmNeden ki? Ne oldu![]()
allah soylettı 3.kız yolu gorunmus :)Yok ya yedim yedim
Kimin Kizi ?Benim kizim yok ki
Oglum!!! Yoldalar gelmediler daha
Hayirdir yaaa niyeki![]()
Kötü olmuş Mune ye mesaj atıyorsun, kapatmak için çıkmam lazım yarına kadar beklesen olmaz mı bi konuşalımınternete veda edemezsem ıstedıgım hedeflere ulasamıcam cunku cnm![]()
allah soylettı 3.kız yolu gorunmus :)
tmm cnm opuyorum ıyı geceelrKötü olmuş Mune ye mesaj atıyorsun, kapatmak için çıkmam lazım yarına kadar beklesen olmaz mı bi konuşalım
aynen topıgın guzel oldugu donemde :)Hahahaha yok yaaa ben almayim, olmayanlara versin allah
Gitme yaaa yeni kaynasiyoduk![]()
aynen topıgın guzel oldugu donemde :)
topladım valızı :)
allahın hakkı uctur :)
Ahaliiii iyi geceler iyi bakin kendinize![]()
:) allah bagıslasın sana :)Ya olmadi ama yaaa
Senin kararin tabii üzüldüm
Bende üc canim, esim yani kral ve iki prensim![]()
:) allah bagıslasın sana :)
tesekur ederım bu arada dusundugun ıcın![]()
Selam millet.
Dersten ciktim beynim agriyor.![]()
tmm cnm opuyorum ıyı geceelr
yrnı beklerım son gunum topıklede vedalasım odamı bosaltım cıkıs ıslemlerımı hallederım :)
Saol canimamin İnşAllahseninde bebişin hayırlı olsun
: )
Aynen canim ya bizim yine kendi evimiz sayilir annannemizin ama bahceli isityoruzDaha kontrat bitmedi, eşim kalmak istiyor, bilemedim ki :) Amann eviniz olsunda neresi olursa yaşanır.
Günaydın :)Aynen canim ya bizim yine kendi evimiz sayilir annannemizin ama bahceli isityoruz
Gunaydin damlacimGünaydın :)