- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.101
Ben neyim lucky ne? :)Bugün böyleyim hıhben kaprisli sosyeteyim grubumuzda her sosyetinin bir özelliği var benim gözümde
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben neyim lucky ne? :)Bugün böyleyim hıhben kaprisli sosyeteyim grubumuzda her sosyetinin bir özelliği var benim gözümde
![]()
Diyeti bozdun mu hıDun yabanci madde girdi mideme "sucuk" . Uyuyamadim.
Seninki nasil.![]()
O dilim olmazsa olmazŞu dilini sok içeri artık![]()
Gece bende uyuyamadım yaaa.. 2 gecedir birşey oldu bana dönüp duruyorum sürekli uyanıyorum. Ağır yemekte yemiyorum amaDun yabanci madde girdi mideme "sucuk" . Uyuyamadim.
Seninki nasil.![]()
:) Kapris baabında dediydimSen kapicisin.![]()
Git kaprisini sevgiline kap, bizlede gül eğlenO dilim olmazsa olmaz![]()
Yok kapris yapmam ben sevgilimeGit kaprisini sevgiline kap, bizlede gül eğlen
Desene kız biz neyiz![]()
Bak bak işinide biliyor. O dilini koparcam da uzaktasın işteYok kapris yapmam ben sevgilime![]()
:) Kapris baabında dediydim. Yoksa gayet yerimi haddimi biliyorum yani
![]()
Ben alıştım nasılsa temizlik yapmaya, yardım edeyim miBugun acil temizlik yapmam lazim. Acil dediysem dusun durum vahim.
Evde olmuyorum ki yapayim.Birde hastayim sanki, basim, kulagim agriyor.
![]()
Gel gel hadi kopar gellllBak bak işinide biliyor. O dilini koparcam da uzaktasın işte![]()
Ben alıştım nasılsa temizlik yapmaya, yardım edeyim mi
O kadar hastaysan, sonra yapsan olmaz mı? Farenin tekrar geleceği kadar pislendi miÖlçümüz fare
![]()
Gel gel hadi kopar gellll
sende yardımsever sosyetelerdensin
AH ah hiç birimiz sen etmeyiz![]()
Valla öyle , hemen hemen her gün yazar oldum =) sevdim sizi ben . Özellikle de seniMeydan mı okuyon
Teveccühün
Yok canım hepimiz ayrı özeliz bence. Herkes topiğe ayrı bir hava katıyor. Ne güzel olduk biz böyle hepberaber![]()
Temizliğe geliyordur belki deYok kiz fareden once temizdi. Farenin karisikligini temizliyorum ben hala. Hersey yukarda oldugu icin. Gelecek diye yollarina kirmizi hali serdim.![]()
O dil ne peki :) Düzgün smiley yapta ciddiye alayım bari, dalga geçer gibi o ne öyleValla öyle , hemen hemen her gün yazar oldum =) sevdim sizi ben . Özellikle de seni![]()
Valla öyle , hemen hemen her gün yazar oldum =) sevdim sizi ben . Özellikle de seni![]()
Temizliğe geliyordur belki de bırak pis kalsın
Bu seferde böcükler basarmışberattiyi yemeğe çağır bi gün, gelmişkende eline süpürgeyi iliştir
![]()
Ya valla ben sürekli buradayım, şu aralar pek laptopun başına oturmuyorum.Ama oturduğumda da kalkmıyorum..O dil ne peki :) Düzgün smiley yapta ciddiye alayım bari, dalga geçer gibi o ne öyle
Bende sevdim hepinizi keşke hep burda dursanız :) Sanal alemde hep beraber yaşasak![]()
Geliyorsun ama pat diye cikiyorsun.
Arkadaslar listeyi temizledim biraz. Son hali sanirim bu. Herkes odevini hemen hemen verdi.
Bazen toplanip oyunlar oynayacagiz. O yuzden kemik kadro gerekli.![]()