- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.261
Huhuhuhuhu 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin :)Huhuhuhuhu![]()
Kızın obur deseneOle tabee ay ben bugun doymak ne bilemedim yaaa![]()
İyidir canım takılıyoruz kendi halimizde sen ne yaptın nerelerdeydin :)Hosbuldum
Nabersiniz?![]()
Pek obur degil normalde ama iste bugun degisik yaHoşgeldin :)
Kızın obur desene![]()
İyidir canım takılıyoruz kendi halimizde sen ne yaptın nerelerdeydin :)
Büyüdükçe besin ihtiyacı artıyordur artık :)Pek obur degil normalde ama iste bugun degisik ya
Hmm neler karıştırdığımıza mı baktın :)Ben bugün calistim, o yüzden giremedim arada bi göz attim anca![]()
Olabilir ya ee sen bugun temizlik yapmadin miBüyüdükçe besin ihtiyacı artıyordur artık :)
Hmm neler karıştırdığımıza mı baktın :)
Rahat işte çalışıyorlar demek ki :) Yada memurlardır
Yok kizArada sIkIlinca göz attim ama yazamiyorum, burasi türkiye gibi degil
KK daki kadinlar hep isteken yaziyor genelde isleri nasil yetistiriyorlar merak ediyorum vallah
![]()
Temizlikçimiyim benOlabilir ya ee sen bugun temizlik yapmadin mi
Rahat işte çalışıyorlar demek ki :) Yada memurlardır![]()
Ooo öyle rahat iş mi olurBende sükür rahat isteyim ama nete girmek yasak is disi![]()
Ne bilim kiz sende ben gibi hergun temuzlik yapiyon ya bi sorayim dedimTemizlikçimiyim benBitti canım yarın üstten yine bir siler süpürürüm yarın gelecek heralde misafirlerim :)
Yok ya hergün yapmıyorum aslında, haftasonu bize gelsen belediyeyi çağırırsın mesela :) Bu hafta bayram temizliği yapıyorum diye böyle oldu.Ne bilim kiz sende ben gibi hergun temuzlik yapiyon ya bi sorayim dedim![]()
Anladim canim bende eskisi gibi herseyi yetistiremedimden hergun bi is yaptim yarinda bi siler supurum tamam zaten bize kimse gelmezYok ya hergün yapmıyorum aslında, haftasonu bize gelsen belediyeyi çağırırsın mesela :) Bu hafta bayram temizliği yapıyorum diye böyle oldu.
Uye zaten canim. Ama benim kadar girmiyor hic :)Arkadaşını da buraya üye yap buluşurken sıkıntı yaşamayın :)
Surpriz olsunmm yayinlaninca gorursun ama tam seni anlattim gercekten erkek olsam seni bu kadar iyi taniyorum diye benimle cikardinnnn :)Yazdın madem bana at özelden![]()
Zorlama sen kendini bu halinle :)Anladim canim bende eskisi gibi herseyi yetistiremedimden hergun bi is yaptim yarinda bi siler supurum tamam zaten bize kimse gelmez