- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.321
Evet canim cok oldu, bikac isim vardi onlari hallettim simdi koltukta keyif zamaniHoşgeldin :) uyudu mu seninkiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim cok oldu, bikac isim vardi onlari hallettim simdi koltukta keyif zamaniHoşgeldin :) uyudu mu seninkiler
Ohh bende çayımı yaptım kocam getirsin diye bekliyorumEvet canim cok oldu, bikac isim vardi onlari hallettim simdi koltukta keyif zamani![]()
Haahaha, pasa cayi olacak bekleye bekleyeOhh bende çayımı yaptım kocam getirsin diye bekliyorumMutfakta öylece bekliyor çay bizi
![]()
:) bilmiyorum artık birimizin krizi tutana kadar bekliycez bakalımHaahaha, pasa cayi olacak bekleye bekleyeBende bugün bi paket Cips yedim yaaa
Durduramiyomda kendimi
![]()
Bir benim elim de bardak yokBen de lattemi aldim geldim.![]()
:) bilmiyorum artık birimizin krizi tutana kadar bekliycez bakalımhatırlatma ya dolapta duruyor yememek için kendimi dizginliyorum
Bir benim elim de bardak yok, kalkıp alayım paşapaşa çayımı, kocamdan fayda yok
![]()
Aldım geldim :) bitti mi temizlikHadi bakalim bekliyoruz. Temizlikten sonra cok keyifli oluyor .
Dilay sende bizim gibi diyette misin yoksa.![]()
:) ne güzel olurdu ama,pes ettim gittim aldım bileBen girip alam bari sizin mutfaga
Ben dizginleyemedimGelsin kaloriler kilolar
![]()
Aldım geldim :) bitti mi temizlik![]()
:) yabancı reklamlarda, reklamın ne olduğu belli değil demi zaten :)Kiz ingiliz reklaminda diyor ki ; ben baska birini buldum . Baska birini buldum dedigi de baska bir "yogurt."![]()
Hadi bakalim bekliyoruz. Temizlikten sonra cok keyifli oluyor .
Dilay sende bizim gibi diyette misin yoksa.![]()
Hadi ya ben hiç uğraşamıyorum öyle. Zengin olmayı bekliyorum temizlikçi tutcamHastaydim anca bu kadar yaptim.Benim temizligim bitmez. Hic bir sey yapamazsam esyalarin yerini degistiririm.
![]()
Ben hazir cayi kendime alacaktim zaten size getirmiycektim ki:) ne güzel olurdu ama,pes ettim gittim aldım bile![]()
Uyanık seniBen hazir cayi kendime alacaktim zaten size getirmiycektim ki![]()
Oyle cok begendigim bir reklam yok ama en azindan kisa suruyor. Secret age yok ki biz de.:) yabancı reklamlarda, reklamın ne olduğu belli değil demi zaten :)
Yok ya ne gezerHayatimda hic diyet yapamadim
Ne zaman kalkissam daha fazla yedim
Can bogazdan gelir
Ama iki hafta sonra Kuzenimin dügünü var hamile gibi görünmeseydim iyiydi
![]()
Hadi ya ben hiç uğraşamıyorum öyle. Zengin olmayı bekliyorum temizlikçi tutcam![]()