- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır denen birşey var öteki tarafta lazım oluyo bildin miSaatine 100 dolar alirim ama.![]()
Hayır denen birşey var öteki tarafta lazım oluyo bildin mi![]()
:) arada orayada yatırım yapmak lazım, para alma dua edeyim Allah razı olsun diyeyim fenamı olurHayir sizim ben.![]()
:) arada orayada yatırım yapmak lazım, para alma dua edeyim Allah razı olsun diyeyim fenamı olur![]()
Benimkinin uyku saati geldi tatlımKaçıyorum, uyu dinlen sende iyice at üstünden kırgınlığı, yarına iyileş tamamen
Iyi geceler
![]()
Günaydın ayyy ne gergin bir sabah çok sinirliyim asabiyim of..Günaydın jet sosyete![]()
Hayırdır canım ya ne oluyorGünaydın ayyy ne gergin bir sabah çok sinirliyim asabiyim of..![]()
Saçma sapan şeylerle uğraştırıyorlar beni sabah sabah yaHayırdır canım ya ne oluyor![]()
Beraber uğraşalım kuzu gerilme senSaçma sapan şeylerle uğraştırıyorlar beni sabah sabah ya
Ya bir tane gerçekten ergen bir kuzenim var, saçma sapan şeylerle uğraşıyor ediyorBeraber uğraşalım kuzu gerilme sen![]()
Canını sıktığına değmedi halloldu bile sorunYa bir tane gerçekten ergen bir kuzenim var, saçma sapan şeylerle uğraşıyor ediyor
Babası facebook kullanmak istemiyor , gidiyor gizli gizli sahte isimlerle ama kendi resimleriyle hesap açıyor !
Almış biri çalmış resimleri açmış
Ya yalan söylüyor ya o açtı
Yada gerçekten biri aldı , sahte isimle açtı ..
Şikayet eder misin ben arkadaşlarıma da ettiriyorum
Valla canım çok teşekkür ederim. Kızada bağıra bağıra konuştum ama hak etti yani..Canını sıktığına değmedi halloldu bile sorun![]()
:) Olur arada böyle şeyler boşver gerilme. Sadece sorun çözmeye değil sohbet muhabbete de beklerizValla canım çok teşekkür ederim. Kızada bağıra bağıra konuştum ama hak etti yani..
Az dikkat edin be
Valla benim ne facem var ne de başka bişiyim rahatım valla
Afiyet bal şeker olsunPinkoşum ben kahvaltı yapıp geliyorum =) tekrar sağol
Kahvaltı yaparım diye gittim hala kahvaltı yapmadımAfiyet bal şeker olsun. Görüşürüz
![]()
Ayy canım benim yerim ben seniKahvaltı yaparım diye gittim hala kahvaltı yapmadımsensiz boğazımdan geçmedi
![]()