kk

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.441
53.835
698
yeni kk alısmak vakit alacak sanırım ...:confused:
üyelerin çoğu girmiyor anlaşılan bu değişiklikten ..:KK57:
eski kk girmenin bir yolu yokmu ? :mad:

neden ki cok fark yok aslinda konular ayni yerinde duruyor.. bence daha profesyonel bir gorunum kazanmis forum:KK51:
kullanimi cok daha kolay ve rahat olmus emegi gecenleri kutlamak gerek

kim acık,konu nerde ..
cok degismis hic sevmedim ..
ve cok üye kaybeder ..
300 üye gözüküyor ..

793459-d56507c9a0ec665f89c5bdc45e24e75b.jpg
alısabilecek miyim

Bencede olmalı :KK34:
Bazen o kadar sinirleniyorum ki çıkıyorum hemen :mad:
Özellikle reklamlar her dokunduğumda açılmak ve önüme çıkmak zorundamı :KK14::KK34:
ooff alısamadım ben yaa :mad:
kim nerde hic anlamadım ben cok karısık olmuss :(

bende reklam olmadigi icin byle konusuyorum sanirim:KK48: hanimlar reklamlari engelleyebilirsiniz toptan hangi siteye girerseniz girin engelleniyo :KK51:

Bencede olmalı :KK34:
Bazen o kadar sinirleniyorum ki çıkıyorum hemen :mad:
Özellikle reklamlar her dokunduğumda açılmak ve önüme çıkmak zorundamı :KK14::KK34:
Reklama bende sinir oluyorum ekran küçük her tikladigimda reklemi aciyorum yanlislikla :KK14:

bende reklam olmadigi icin byle konusuyorum sanirim:KK48: hanimlar reklamlari engelleyebilirsiniz toptan hangi siteye girerseniz girin engelleniyo :KK51:

google chrome kullaniyosaniz privoxy diye bir program indirip ayarlamasini yapiyosunuz.. baska serverler icinde baskalari var google a addblocker yazin cikar :KK52:

Reklama bende sinir oluyorum ekran küçük her tikladigimda reklemi aciyorum yanlislikla :KK14:
Bendede aynı şey oluyor sinir ediyor beni :KK14:
Bide mesajı cevaplıyorum sayfa bembeyaz oluyor sayfayı yeniliyorum sonra konu ilk sayfadan açılıyor bide yazdığım cevabı arıyorum:KK34:

Back
X