- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
@miss_laviniiaa sana karşı boş değilim canoooom:)@Dropkick @nur mawish @Tatlianne20-Mihrimah @brcstegul @nergismor @Ada duru @Sifayildizi sevilinizzzz lennnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@miss_laviniiaa sana karşı boş değilim canoooom:)@Dropkick @nur mawish @Tatlianne20-Mihrimah @brcstegul @nergismor @Ada duru @Sifayildizi sevilinizzzz lennnnnn
Teşekkürler @Hannaz
@Bibibella @sevdabuzer @Janet Jak Esim @Mune @MissCherryBlossomHanimKelesimiGetir M M e g @nooption @Tikkabilla @CeYz @kavun kokusu @Vanillav @Sephoraa hangi birinizi yazayım ki
![]()
Malesef tanışmıyoruzTeşekkür ederim etiketin için .Tanıyamadım seni,nick değişikli yaptın mı?![]()
![]()
Beni nereden ,daha doğrusu hangi topikten tanıyorsunMalesef tanışmıyoruz![]()
Sadece yorumlarından tanıyorum ve bu yüzden beğeniyorum.Yani herhangi bir topikten değil de genel olarak...Beni nereden ,daha doğrusu hangi topikten tanıyorsun
Profiline baktım biraz ,daha unutmam seni![]()
Tripli bilekin ayak sesleri
Tripli bilekin ayak sesleri![]()
Kır atın yanında duran,ya huyundan,ya suyundanobasal alışkanlıklar
![]()
Ayy kendimi kötü hissettim nedense. Espri yapmıştım ama ciddi ciddi kendini beğenmiş oldumKır atın yanında duran,ya huyundan,ya suyundan
Beğeniyoruz seni tabi çiçeğim,frekans tuttu mu,tamamdır benim için![]()
Yoo,aslında çok tatlı oldu,renk kattın,eğlenceli insanları severimAyy kendimi kötü hissettim nedense. Espri yapmıştım ama ciddi ciddi kendini beğenmiş oldum