KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Bu kadınlar kulübü algısıyla alakali biraz da, kimilerine göre burası kk ise her konuda birbirimizi haklı görmeli konuda kime giydiriliyorsa biz de giydirmeliyiz, kv kızım şunu şuraya koy mu dedi aaaaaaaa nasıl der pis sevimsiz sen ne çekiyosun kuzuuum falan demeliyiz

Ama kimileri de burasının bir bakış açısı platformu olduğunun ayırdımında,senin bahsettiğin örnekteki konu sahibine arabesk yorumlar lazım mesela öylesini istiyo,fonda Hangimiz sevmedik çalacak ayyyhh ulenn sevdaluk falan denecek ona
Evet aynen öyle hatta kur bir rakı meze sofrası aç bir arabesk jileti hazırla yazisarak dert dinleyelim densin istiyor))
Yani dediği gibi beklediği cevap yapıcı pozitif ve mantıklı değil kesinlikle..

Yeri gelmisken "sevgilim yüzüme bakmıyor aldatıyor onun için ölüyorum onun umrunda degil"gibi bir konu açıyor bazı üyeler.şimdi bu konuya verilecek yanıt belli."ayrıl ve onu unut"denir.uzun uzunun anlatır yinede konu sahibi acısını ve sevgisini..bir türlü takmaz sizin fikirlerinizi. Konu öyle can cekisir..
Veeee üç gün sonra yine konu açar"intihar edicem çok seviyorum unutamıyorum"diye..deli olursun ve artık sert cümleler kurmaya başlarsın kendine getirmek için. .sonrada uslup bilmeyen bir seviyesiz ilan edilirsin..haha çok adil:işsiz:
Bak ilk kademe sorup yanitlar ile barisamayip kendi kafasina göre devam ettikten sonra aradan uzun süre sonra daha da travmatik bir konu ile gelen insani bende anlamam ve anlayis göstermekte zorlanirim.

Konuyu acani da anlamak gerekir - kendimden yasadigim bir his - biryandan yorum beklersin atacagin adimi yapsam mi yoksa onlarin dedigi gibi tekmeyi verip gitsem mi diye. Fakat duygusalligin yogun oldugu bir noktata Konusahibi birden umut ve direnmekle bas basa kalir. Bu durumda da hasasiyet gerekir. Elbet bunu hak edemeyenide var, yok degil yani :)

Evet bunlara ben de şahit oluyorum açılan konuları okuduğumda. Çok saldırgan üyeler var. Bir de negatif atmosfer yayan üyeler, gerçekten ihtiyacım olduğu için dün bir konu açtım maddi destekle ilgili, yardımcı olacağına gölge yapmışlar resmen, Kazen de haklı olarak bunun sonu gelmez diye konuyu mesaja kapatmış tabi. Sadece tek bir abla maddi destekte bulunabildi kendi bütçesi kadarınca, gelecek yardımları engellediler, sanki çok biliyorlar gibi, hakkımı onlara helal etmiyorum. Sanki yazdıkları şeyleri daha önceden denememişim yada düşünmemişim gibi cin(!) fikirli yorumlar. Gerçekten kırgınım.

Ama senin durumun farklıymış,maddi konular apayrı, sitede daha önce.dolandırıcılıklar olmuş,burda kim.ne bilir ki sen gerçekten ihtiyaç sahibi misin,ya da siteyi şikayet etse şu sitede dolandırıldım diye

Ama senin durumun farklıymış,maddi konular apayrı, sitede daha önce.dolandırıcılıklar olmuş,burda kim.ne bilir ki sen gerçekten ihtiyaç sahibi misin,ya da siteyi şikayet etse şu sitede dolandırıldım diye
Bu konuya mahal vermemek için konuyu adminin açmasını istemiştim ama o belgelerimi incelediği ve sorun görmediği için benim konuyu açmam da sorun görmedi, halen buna rağmen garip garip yorumlar geldi.

Bak ilk kademe sorup yanitlar ile barisamayip kendi kafasina göre devam ettikten sonra aradan uzun süre sonra daha da travmatik bir konu ile gelen insani bende anlamam ve anlayis göstermekte zorlanirim.

Konuyu acani da anlamak gerekir - kendimden yasadigim bir his - biryandan yorum beklersin atacagin adimi yapsam mi yoksa onlarin dedigi gibi tekmeyi verip gitsem mi diye. Fakat duygusalligin yogun oldugu bir noktata Konusahibi birden umut ve direnmekle bas basa kalir. Bu durumda da hasasiyet gerekir. Elbet bunu hak edemeyenide var, yok degil yani :)
O zaman o kişi çözüm arama derdinde değildir içini dokup rahatlamak için konu açmıştır.ve kk nin bir başka sorunu çıkıyor ortaya şimdi. Konu açmayı bilmiyoruz o zaman.eğer dertleşmek için açtıysan "ben şimdi ne yapmalıyım?"diye soramazsın. .
Hem konuyu "ben napiyim"başlıklı açıyor yazınca da sormadım fikrini içimi döktüm diyor. .çelişkiler prensesi))

Bu konuya mahal vermemek için konuyu adminin açmasını istemiştim ama o belgelerimi incelediği ve sorun görmediği için benim konuyu açmam da sorun görmedi, halen buna rağmen garip garip yorumlar geldi.

Şimdi baktım konuya evet Kazen incelemiş ama gene de sanalda olmazki o iş,yani kolay kolay güvenemez kimse hele ki dolandırıcılık bu kadar artmışken

Evet bunlara ben de şahit oluyorum açılan konuları okuduğumda. Çok saldırgan üyeler var. Bir de negatif atmosfer yayan üyeler, gerçekten ihtiyacım olduğu için dün bir konu açtım maddi destekle ilgili, yardımcı olacağına gölge yapmışlar resmen, Kazen de haklı olarak bunun sonu gelmez diye konuyu mesaja kapatmış tabi. Sadece tek bir abla maddi destekte bulunabildi kendi bütçesi kadarınca, gelecek yardımları engellediler, sanki çok biliyorlar gibi, hakkımı onlara helal etmiyorum. Sanki yazdıkları şeyleri daha önceden denememişim yada düşünmemişim gibi cin(!) fikirli yorumlar. Gerçekten kırgınım.

Senin konunu görmedim okumadım. Ama ben de olsam senin gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadığını anlamaz temkinli davranıp ona göre yorum yazardım.
Dün burada bir üye konu açtı yardım etmek istediğim kadın arayıp rahatsız ediyor diye. Nereden bilelim artık insanlar tanınmıyor.
He üslubum da kendi seviyemce olurdu orası ayrı tabi.

Haklılık payın var tabi ki
Ama sende, bende tüm üyeler hepimiz
biliyoruz ki her konu açan da mağdur edilen
saldırıya uğrayan taraf değil.
Konu sahipleri kendi penceresinden bakarak
doğru yada yanlış bir şekilde anlatıyor derdini.
Burada ki üyeler de
konuda bahsedilen diğer taraf olan
kişi açısından da (kv,eş,görümce,elti,iş arkadaşı)
değerlendirme yapacak.
Doğru olan zaten bu.
Kendini ifade etmekle, savunmaya geçme
arasında ince bir çizgi var.
Ve çogu konu sahibi bunu idrak edemiyor.

Yani bana göre o konunun gidişatını tamamen
konu sahibi belirliyor.
Araba kullanmak gibi,
direksiyon konu sahibinde.
İstediği yöne gidebilir gibi.
Ama ben konu sahiplerinden bahsetmiyorum. Yani konu; konu sahipleri değil... Yorum yapanlar da saldırıya uğruyor..

Mesela bazı konularda fikirlerimiz uyuşmasa da yaptığın yorumları kendi adıma çok beğeniyorum. Zira "ne gerizekalısın" tarzı bir yaklaşımın yok.
Mesleki olarak yardımcı oldukların apayrı takdir konusu.
Ama bence arkadaşın takıldığı konu, senden örnek vermem gerekirse eğitim bilgi vs olarak senin çeyreğin etmeyecek kadının seni yerin dibine sokması.

İşte bu konuda katılıyorum, ben burada yapılan yorumlara aslında birazda şu gözle bakmaya çalışıyorum. İnsan kendi yaşamadığı sürece karşıdan bakıp atıp tutmak kolay oluyor. Bu benim içinde geçerli. Ego tatmini, ya da problemli olarak tanımlamak yerine ,empati kuramamak diye adlandırmaya çalışıyorum.

o değilde yani illa koca konusu olmasa bile..
bir konu hakkında fikir istiyor haklımıyım haksızmıyım diye soruyor millet 5 sayfa haksızsın diyor ..
o hala kendini savunuyor ama öyle ama böyle..
e arkadaşım sormuşsun cevap verilmiş bir tane senin gibi düşünen yok bir dön kendine bak bakalım.. yok bir atarlanma bir çemkirme pozisyonu alınıyor hemen..

Keşke hayatta başkalarını eleştirebildiğimizin yarısı kadar kendimize dönüp kendimizi eleştirebilsek....Suçu başkalarında aramak, ya da bir suçlu bulup ona yüklenmek en kolayı.

O konularda ben de dayanamayıp 'eh otur oturduğun yerde o zaman' demeye getiriyorum.
Zaten o düşüncedeki kadınların beklediği tavsiyeler kadın hakları, hukuki yaptırımlar, güçlü olmak falan değil ki. 'Kırmızı gecelik giy kocanı baştan çıkar' tarzı yorumlar.

Ben şu kırmızı geceliğin hiç faydasını görmedim bu arada, bir kere denemem oldu da "ben kırmızı sevmiyorum, siyah veya bordo tercih ederim" demişti eşim. O yüzden tavsiyelerim arasında kırmızı gecelik yok....Bunu da bu vesileyle anlatmış oldum neden bilmem :KK48:

Forumun belli kurallari var..
Ve bu kurallara uymaliyiz..
Rahatsiz edici mesajlar, kufur ,argo, polemik hakaret vs. gibi yazilara denk geldiginizde lutfen kibleyin..
Isteyen istedigi konuya( kurallara uygun sekilde) yorum yapma hakkina sahiptir..
Konu icinde yasanan polemikleri vs kibleyin..
Yonetim inceler gerekeni yapar..

Dimi Mune Mune abla ?

Ben yolculuga kaldigim yerden devam edeyim..

Forumun belli kurallari var..
Ve bu kurallara uymaliyiz..
Rahatsiz edici mesajlar, kufur ,argo, polemik hakaret vs. gibi yazilara denk geldiginizde lutfen kibleyin..
Isteyen istedigi konuya( kurallara uygun sekilde) yorum yapma hakkina sahiptir..
Konu icinde yasanan polemikleri vs kibleyin..
Yonetim inceler gerekeni yapar..

Dimi Mune Mune abla ?

Ben yolculuga kaldigim yerden devam edeyim..

Çok güzel bir konuya temas etmişsin.

KİB butonu diye bir buton var, site kurallarına uymadığı düşünülen yorumlarda, durumlarda KiB butonuna basılması gerekir, basıp bildirim yapılmıyorsa falanca üye uyarı almadı, bana uyarı verildi X banlanmadı, tartışanlar banlandı hakaret edenler banlanmadı diyerek yönetime yanlı taraflı demeniz ne kadar doğru?
Yönetim kiblemediğiniz için görmediği yorumlardan sorumlu değil, 500 bin üye, 720 bin konu, 43 milyon mesaj var sitede, siz kiblemezseniz yönetici nerede kim ne demiş diye takip edemez.
Bir topikte birkaç kişi banlanmışsa bu yöneticinin tüm konuyu okuduğunu da göstermez, zira bunca mesaj, konu ve üyeliğin olduğu sitede vaktimiz yoksa bir konuyu baştan sona okuyamayız, siz bize yardımcı olup KİB yapacaksınız ki bizde işlem yapılacak yorumları görelim.

Amma tabii kiblediyseniz her kib'te uyarıyla sonuçlanır diye bir sonuç çıkarılmasın, site yönetimi kurallar ve yasalara aykırı durumlarda işlem yapar, birbirinizle olan kişisel husumetler veya kuralları, hangi durumda işlem yapılır bilmeden yaptığınız KİB'ler varsa ve KİB yapılan yorumlarda kurallara ve yasalara aykırı bir durum söz konusu değilse işlem yapılmaz.

Lütfen bize yardımcı olun ve yorumlar, profillerde bulunan K.İ.B butonuna basarak bizleri haberdar edin.
Birde sizlerden ricam lütfen içerikleri silmeyin, içerik silmek hem yasak hemde sizlerin konularına yorum yapan insanların emeklerini, harcadıkları vakti zayi etmek demektir.

Back
X