- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben kendimi hiç öyle bulamadım şimdik düşününceTikkabilla yı da açık sözlü buluyorum
niyeki arebesk dinleyenler krodur diye gayet açık açık yazmıştın tepki almaktan korkmadanBen kendimi hiç öyle bulamadım şimdik düşününce
Kıro olayını hatırladım şimdi bak..niyeki arebesk dinleyenler krodur diye gayet açık açık yazmıştın tepki almaktan korkmadan
ve avatarın hakkında aldığın iltifatlara rağmen enlerde aday gösterilmemene olan itirazın falan filan
bende öyle bir algı oluşturmuş
seninle karşılıklı yazışmıştık ben zevk meselesi değillerdir bence demiştim sen ısrar etmiştinKıro olayını hatırladım şimdi bak..
Seninle yazıştığımızı hatırlayamadım ama, ben böyle birileriyle de tartışıyorum burda sonra başka konuda hiçbir şey olmamış gibi devam.. Hafıza zayıfseninle karşılıklı yazışmıştık ben zevk meselesi değillerdir bence demiştim sen ısrar etmiştin
benimde tam tersi çok kuvvetli gereksiz ayrıntıları bile hatırlamak canımı sıkıyor bazenSeninle yazıştığımızı hatırlayamadım ama, ben böyle birileriyle de tartışıyorum burda sonra başka konuda hiçbir şey olmamış gibi devam.. Hafıza zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?