allah iyiliğini versin doumumuda mı hesapladıncanm ya .çok saol inşallah dediğinizgibidir :)
yok kiz o benim dogumum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah iyiliğini versin doumumuda mı hesapladıncanm ya .çok saol inşallah dediğinizgibidir :)
hahahahahhhh iyi değilim şekerim şuan olcak okadaranlama kıtlığıyok kiz o benim dogumum![]()
hahahahahhhh iyi değilim şekerim şuan olcak okadaranlama kıtlığı![]()
ikinci çizgi bende de siliti kan testiyle hamile olduğumu öğrendim inş. sende hamilesindir.:) arkadaşlar ayrıca aranıza yeni katıldım herkese merhaba.bir sorum olacak.en son adet günüm 1 kasımdı 7 aralıkta kan testiyle 5 haftalık olduğunu öğrendim şuanda 10 haftalık hamile olmam gerekiyor ancak doktorun dediği 8 hafta normal mi bu
kesin konuşmak istemiorum canm test yatırımda bi bakalım :)
saolun tatlım çok teşekkrler öledir inşallahO kadar sevindimki....allah anali babali buyutsun insallah.hamilesin bence......
yaaa öle mi ne ğüzel canm allah doyurmayı nasip etsin inşallah sağlıcakla :)hamılesın tatlım :))) hayırlı olsun benımde testım böyle çıkmıştı şuan 5 aylık hamıleyım.
senin ısrarın sonucunda yaptın testi vesile olduğun için saol şekeriiimmmmmmmmhamilesiiiiinnnn canııııııımmmm çoooooooooooooooooookkkkkkkk tebrik ederimmmm![]()
şimdiden gelin güvey olupta üzülmek istemiorum tatlım ya herkes öle dio ama bilmiorumkorkuorum :/ayyy kiyamam ne mutlusundur sen simdi icin icine sigmiyodur =) 2014 ocak ayinda hamile olmak isteyenler adina topik var az önce gördum sen oralarda bi takil sevincini paylas![]()
saol tatlım.inşallh inşallahTebrikler
Darisi basima insaAllah![]()
böyle birşeye vesile olmak benide çok mutlu ettim canım eee şimdi oturda düşün eşine nasıl süpriz yapacaksın diyesenin ısrarın sonucunda yaptın testi vesile olduğun için saol şekeriiimmmmmmmm![]()