O sizin yanınızda da siz niye hala onun yanındasınız peki.
Yaptığı arkadaşlığa sığar mı.
Midesiz geniş dediğiniz insanla arkadaşlık edilir mi.
Bugün hoşlandığına yarın nişanlına sarkar bşr daha güvenebilecek misin bu tarz bir insana.
Tabi ki yanından ayrılmaz demişsin benim ortamımda diye
Ortamdan kopmak istemiyordur.
Koy mesafeyi uzaklaş.
Ortamın nasıl ? Ortam iyi ise seni kapı olarak kullanıyordur hepsi bu madem arkadaşın böyle neden hala berabersin ki araya mesafe koy muhabbetini düşür gitsin kopar kendi yavaş yavaş.
2 ay neyi beklediniz ki ben olsam bana yalan söylediğini anladığım an irtibatı keserdim...
ayşe seninle bağını koparmak istemiyor belliki
belkide hala ahmetle birlikte olduğu için,ahmette tekinsiz olduğu için sana yazdığını bildiği için
seninle bağını koparmayarak böylelikle seni takip altına almış oluyor
eğer senle küsse ahmetle aranda ne olup bitiyor öğrenemeyecek
bi mazeret göstermene gerek yok sana güvenmiyorum yaptığın oratada de birdaha görüşmek istemiyorum de olsun bitsin
Sizin çevreniz ve arkadaş ortamınız genişse sizin çevrenizden faydalanmak istiyor olabilir.
İlişkinizi pat diye kesemiyorsanız (ki bir mazeret bildirmek zorunda değilsiniz pat diye kesmek için,ben olsam hiç uzatmazdım)
araya mesafe koyun,zamanla anlar o da..böylece tamamen biter iletişkiniz..
yorum için teşekkürler. sözde arkadaş diye belirttim. bir kaç ay daha aynı ortamda bulunmak zorundayız. ve bulunduğumuz ortamda bu olaylar bilinmiyor. ben derslerimin gününü felan değiştiriyorum ama o öğrenip yine yanıma geliyor. ona güvenmiyorum ama o çok akıllı sen böyle böyle yaptın desem üzerinden zaman geçtiği için şimdi mi aklına geldi diyebilir. ama benim anladığım o olay çıkarmak için yazı bekliyor... bense bir an önce mantıklı nedenler bularak ondan kurtulmaya çalışıyorum ama işim içinden çıkamıyorum
Olay çıkarmak için yazı beklyor yani aslında farkında herşeyin ama oda idare ediyor.
Dediğiniz gibi yazı bekleyin o zaman. Bazen anında tepki vermek gerekir.
Ama bu arada uzaklaşın, telefonlarına çıkmayın, beraber program yapmayın.
İnceldiği yerden kopar zaten. Başkalarıyla takılmaya başlayın , program yapıp çağırmayın.
Nedenini gayet iyi biliyordur zaten. Yavaş yavaş uzaklaşacaktır.
evet bekliyor. söyleyeceklerim ve kahkahalarım var diyorbenim tahminim çıktıklarını açıklayacak. bugün bir etkinlikten kurtulmayı başardım. umarım işler çirkinleşmez. bana uzaklaşma nedenimi soracak olursa gerçekleri mi söylemeliyim yoksa bahane mi bulmalıyım
Söyleyeceklerim ve kahkahalarım var !!!
Yeterince çirkinleşmiş iş zaten.
Uzaklaşma sebebini soracak yüzü varmıymış daha.
Bahaneye gerek yok , arkadaşlığın sınırına dahil değil bunlar.
Sana güvenmiyorum, değmeyecek biri için beni sattın gayet geçerli bir sebep bence.
anlattığınız olayın baştaki kısmı benim başıma geldi ve ben her ikisiyle de bütün ilişkimi bitirdim. üstelik o arkadaşım çok çok yakın bir arkadaşımdı. böyle insanlarla iletişiminize devam ederek kalitenizi düşürmeyin bence. bunlar normal şeyler değil.
bencede normal değil. ama kararımı verdim ilişkiyi keseceğim. tüm yorumları okudunuz mu bilemiyorum ama benim hatam olayın üzerinden bu kadar zaman geçmesine izin vermek oldu... bu aşamada bana ne önerirsiniz nasıl davranmalıyım.... siz nasıl davrandınız sonrasında neler yaşandı çok özel değilse paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?