kk'nın cin hatunları bana yol gösterin

garnet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1.571
253
163
benim bir arkadaşım var adı ayşe olsun. tabi sözde arkadaş... bu ayşe benden hoşlanan ahmet ile çıkmaya başladı ama bana bunu söylemedi. tabi ahmet de sağlam bi ayakkabı değil bu bir gerçek ve ikisi çıkarken bu ahmet bir yandan bana yazıyordu... ben o ikisinin çıktığını bilmiyordum. ayşe ahmetin bana attığı mesajları gördü ve bana çıktıklarını söyledi. ben tabi şok oldum sorunda bundan sonra başlıyor zaten.
bu ikisi güya ayrıldı ama ben nedense ayrıldıklarına inanmıyorum satır aralarını okuyunca hala birlikte olduklarını anlıyorum ikiside son derece geniş ve midesiz insanlar... anlamadığım şeyse bu ayşenin neden ısrarla benimle arkadaş kaldığı... benim başıma bu durum gelse çok bozulurdum ve o arkadaşla arama mesafe koyardım. o bunu yapmıyor... sürekli birlikteyiz emrivaki yapıyor bensiz arkadaş ortamlarında pek olmuyor ya da yüzeysel muhabbetler oluyor. ben olmayınca ortam pek kurulamıyor. iyi hoş kurulmasa da olur çok da önemli değil zaten.
ben ayşeden kurtulmak istiyorum ama geçerli bir mazeret bulamıyorum. ortak yakın arkadaşlarımız var bu nedenle direk olarak muhabbeti kesemiyorum. haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum. ayşe son derece zeki ve sinsi bir insan. sizden ricam durumu objektif bir şekilde değerlendirmeniz be bana bir çıkar yol göstermeniz

not: bu olaylar olalı 2 ay oluyor şimdiye kadar idare ettim ama artık onunla yan yana olmak istemiyorum. eski mevzuları da durup durup açamam ne yapacağım ben :44::44:

O sizin yanınızda da siz niye hala onun yanındasınız peki.
Yaptığı arkadaşlığa sığar mı.
Midesiz geniş dediğiniz insanla arkadaşlık edilir mi.
Bugün hoşlandığına yarın nişanlına sarkar bşr daha güvenebilecek misin bu tarz bir insana.
Tabi ki yanından ayrılmaz demişsin benim ortamımda diye
Ortamdan kopmak istemiyordur.
Koy mesafeyi uzaklaş.

Ortamın nasıl ? Ortam iyi ise seni kapı olarak kullanıyordur hepsi bu madem arkadaşın böyle neden hala berabersin ki araya mesafe koy muhabbetini düşür gitsin kopar kendi yavaş yavaş.

2 ay neyi beklediniz ki ben olsam bana yalan söylediğini anladığım an irtibatı keserdim...

ayşe seninle bağını koparmak istemiyor belliki
belkide hala ahmetle birlikte olduğu için,ahmette tekinsiz olduğu için sana yazdığını bildiği için
seninle bağını koparmayarak böylelikle seni takip altına almış oluyor
eğer senle küsse ahmetle aranda ne olup bitiyor öğrenemeyecek

yorum için teşekkürler. sözde arkadaş diye belirttim. bir kaç ay daha aynı ortamda bulunmak zorundayız. ve bulunduğumuz ortamda bu olaylar bilinmiyor. ben derslerimin gününü felan değiştiriyorum ama o öğrenip yine yanıma geliyor. ona güvenmiyorum ama o çok akıllı sen böyle böyle yaptın desem üzerinden zaman geçtiği için şimdi mi aklına geldi diyebilir. ama benim anladığım o olay çıkarmak için yazı bekliyor... bense bir an önce mantıklı nedenler bularak ondan kurtulmaya çalışıyorum ama işim içinden çıkamıyorum

Ortamın nasıl ? Ortam iyi ise seni kapı olarak kullanıyordur hepsi bu madem arkadaşın böyle neden hala berabersin ki araya mesafe koy muhabbetini düşür gitsin kopar kendi yavaş yavaş.

ben akıllandığını düşünmüştüm ama o oynamaya devam etmiş. bunu yeni anladım. ortam eğlenceli o en başta ortamı kuramaz sonradan açılır. ortam hazır zaten ama ben dan diye mesafe koyamıyorum çünkü ayşe çok güzel mağduru oynar... ben bile bu kdar olduğunu yeni anladım.
2 ay neyi beklediniz ki ben olsam bana yalan söylediğini anladığım an irtibatı keserdim...

bu kadarını da yapamaz diye düşündüm. 2 ay beklemek büyük hata oldu. ee şimdi o olayı da ısıt ısıtıp öne süremiyorum arada kaldım

ahmetin ne olduğu kesinlikle anladı. ahmet bizi dost sanıyordu birde, nasıl bir insan olduğunu anlayın. ama ahmet hakkında pek konuşmuyorum. o da güya ayrıldı ama ahmetin herşeyini çok iyi biliyor. konuyu bir şrkilde ona bağlayıp bu detayları bana aktarıyor

bi mazeret göstermene gerek yok sana güvenmiyorum yaptığın oratada de birdaha görüşmek istemiyorum de olsun bitsin

bi mazeret göstermene gerek yok sana güvenmiyorum yaptığın oratada de birdaha görüşmek istemiyorum de olsun bitsin

sinsi bir insan olduğu için üste çıkar diye korkuyorum. yakın ortak arkadaşlarımız var onlara neleri nasıl anlattı ya da anlatıyor bilemiyorum. olay olalı 2 ay olmuş şimdi tavır koymam saçma olur. ama artık yaptıkları gözüme çok batıyor. güzel bir mazerete ihtiyacım var

Sizin çevreniz ve arkadaş ortamınız genişse sizin çevrenizden faydalanmak istiyor olabilir.
İlişkinizi pat diye kesemiyorsanız (ki bir mazeret bildirmek zorunda değilsiniz pat diye kesmek için,ben olsam hiç uzatmazdım)
araya mesafe koyun,zamanla anlar o da..böylece tamamen biter iletişkiniz..

ben insanlarla çabuk kaynaşırım çok kasmam o ise sonradan açılır. ilişkiyi pat diye kesemem çünkü üniversiteden beri tanıyorum. artık bana ihtiyacı yok ortam kuruldu. ben zaten kendimi geri çekmeye karar verdim ama o neden diye sorarsa kendimi tutamamaktan korkuyorum. olay saçma yerlere gidebilir. aslında anlamadığım onun neden bu kadar ısrarcı olduğu? sonuçta sevgilisi en yakın arkadaşına yazdı pek kaldırılabilecek birşey değil. normal bir insan olsa her ne kadar suçsuz da olsam benimle arkadaşlığını bitirirdi. bu ise sanırım hala çıkıyor ve de benimle arkadaş ne saçma değil mi?

Olay çıkarmak için yazı beklyor yani aslında farkında herşeyin ama oda idare ediyor.
Dediğiniz gibi yazı bekleyin o zaman. Bazen anında tepki vermek gerekir.
Ama bu arada uzaklaşın, telefonlarına çıkmayın, beraber program yapmayın.
İnceldiği yerden kopar zaten. Başkalarıyla takılmaya başlayın , program yapıp çağırmayın.
Nedenini gayet iyi biliyordur zaten. Yavaş yavaş uzaklaşacaktır.

Son düzenleme:

evet bekliyor. söyleyeceklerim ve kahkahalarım var diyor benim tahminim çıktıklarını açıklayacak. bugün bir etkinlikten kurtulmayı başardım. umarım işler çirkinleşmez. bana uzaklaşma nedenimi soracak olursa gerçekleri mi söylemeliyim yoksa bahane mi bulmalıyım

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Söyleyeceklerim ve kahkahalarım var !!!
Yeterince çirkinleşmiş iş zaten.
Uzaklaşma sebebini soracak yüzü varmıymış daha.
Bahaneye gerek yok , arkadaşlığın sınırına dahil değil bunlar.
Sana güvenmiyorum, değmeyecek biri için beni sattın gayet geçerli bir sebep bence.

doğru söylüyorsunuz... ben tavrımı koyacağım. ısrarla neden diye sorarsa da eteğimdeki taşları dökeceğim.
işin acı yanı ne biliyor musunuz ben bu kişiyi arkadaşım sanıyordum. birgün gerçekleri konuşmak üzere buluştuk ama o ağzımdan laf almış çünkü ahmete güvenmemiş. bana çıktıklarını başka bir arkadaşımız baskı yaptığı için söylemiş. bende en başta tavrımı koymadım hatam budur ama ahmet iyice havalara girmesin diyeydi sonuçta iki arkadaşın arasını bozmuştu. meğerse biz hiç arkadaş olmamışız

anlattığınız olayın baştaki kısmı benim başıma geldi ve ben her ikisiyle de bütün ilişkimi bitirdim. üstelik o arkadaşım çok çok yakın bir arkadaşımdı. böyle insanlarla iletişiminize devam ederek kalitenizi düşürmeyin bence. bunlar normal şeyler değil.

Son düzenleme:

bencede normal değil. ama kararımı verdim ilişkiyi keseceğim. tüm yorumları okudunuz mu bilemiyorum ama benim hatam olayın üzerinden bu kadar zaman geçmesine izin vermek oldu... bu aşamada bana ne önerirsiniz nasıl davranmalıyım.... siz nasıl davrandınız sonrasında neler yaşandı çok özel değilse paylaşır mısınız?

şöyle oldu, onlar benden gizlediler yakınlaştıklarını, gizlemeseler,adam gibi karşıma çıkıp konuşsalar amenna.böyle arkamdan iş çevirdiklerini öğrenince soğuk davranmaya başladım, arkadaşım da hala sorunca neden böyle soğuk davrandığımı ne düşünüyorsam söyledim. bir daha da konuşmadım. sonra bana çok hak vermiş çevremden duyduğuma göre ama bazı hatalar göz ardı edilemiyor. ben öğrenir öğrenmez tepkimi koyduğum için daha farklı oldu. sizin böyle bir durumda yavaş yavaş kopmanız gerekiyor.çünkü birden gidip konuşmamanız filan saçma olur diye düşünüyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…