Yine süper bir yarışma olmuş:lepi:
Sitemizin biricik Tatlı prodüktörü Çenebazımı kutluyorum:hooray:
Yorgunluklarına deymiş gerçekten fazla vaktim olmamasına rağmen Yarışmacıların hepsini büyük bir zevkle dinledim Medeni cesaretlerini alkışlıyorumalkisalkisalkis
1NOLU YARIŞMACI=Sevdiğim şarkılardan birini söylemiş ve şarkıya kendinden çok şey katmış
Gırtlak oyunları çok hoş ve yerli yerinde detonesiz bir şekilde ve başarıyla tamamlamış şarkıyı kutlarım
2NOLU YARIŞMACI= Parçanın çıkışlarında biraz yetersiz kalmış Onun dışında çok güzel söylemiş kutlarım
3NOLU YARIŞMACI=Sanırım ses sisteminde bir aksilik olmuş Çok zor bir parça
Yinede güzel seslendirmiş Kutlarım
4NOLU YARIŞMACI=Sesi çok hoş Ve son derece hissederek söylemiş Çok beğendim kutlarım
5NOLU YARIŞMACI=Gayet güzel söylemiş Şarkının orjinalide böyle kısamı
Yoksa kısamı kesmiş anlayamadım kutlarım
6NOLU YARIŞMACI=a Beni oynatan bir türkü
Yarışmacıyla birlikte söylemektende kendimi alamadım Gayet başarılı bir yorum olmuş kutlarım
7NOLU YARIŞMACI=Süpeer ses harika diyaframa hakimiyet dahada harika bayıldım kutlarım
8NOLU YARIŞMACI=Nefis ses harika diyafram hakimiyetide öyle kutlarım
9NOLU YARIŞMACI= Hep şimdi detone olacak diye bekleyerek dinledim nedense
Ama detonesiz tamamladı kutlarım
Valla bu yarışmada oy vereceğim yarışmacıyı seçmek için yazı tura yöntemine başvurdum
7 ve 8 i defalarca dinledim ama ikisinin diğerinden daha üstün bir yanını yada kusurunu bulamadım İkiside süper bence bu yarışmanın iki birincisi olmalı
Yazı tura sonucu oyum 8 noya gitti 7 nolu yarışmacı beni affetsin
4 ve 7 numaralar süper söylemiş...
4 numaranın sesi ezginin günlüğündeki soliste benziyor, çok hoş...
benim oyum ona gitti ama hepsi çok başarılı...
1,4,7 ve 8 numaralara bayildim
ama karar veremiyorum
hepsinin sesi harika
bu da benim videom...
not : yarışma dışıdır :))
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rlumuz-bakanimiza-bogazda-sarki-soyletti.html
aaaa ben bu aralar uçmuşum,hiçbirşeyi hatırlamıyorumçerkenden unutma hastalığına yakalandım sanırım...
olsun canım güzel olmuş emeğine sağlık
burda amatörce eğleniyo insanlar. sizin videonuzun alekesini çözemedim şimdi burda?
ben daha iyiyim demeye mi getiriyonuzsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?