Kk'nın kitap kurtları ve kitaplıkları:)

İsteriz, isteriz kitaplığını görmek isteriiiiiz.

kitaplarımı seçmeye, düzenlemeye yavaş yavaş başladım. zannettiğim kadar okunacak kitabım yokmuş, onu fark ettim. eksik kitaplar da gözüme çarptı. kolileri iyice taramam gerekecek. kolilerde yoksa, kimde ne kitabım kaldı, tam bilmiyorum
ders ve test kitaplarımız ağırlıktaymış. onları kitaplıktan çıkarıp, kitapları 1-2 sıra dizdim mi, hepsi bir yerde toplanacak.
bu konu sayesinde kitaplık, ömründe görmediği düzene kavuşacak

sömetrda benim fotolar gelecek artık..

ehlimana, ikeadaki kitaplıkları görmüştüm, farklı genişliklerde vardı, yan yana istediğin şekilde seçip ekleyebiliyorsun. bana mağazada hoş göründüler, ama erteledik zorunlu.
bir arkadaşımda büyük, kapalı bir modelini gördüm. içi doluyken çok daha güzel göründü gözüme. ikeadan aldık dediklerinde şaşırdım. çok şık duruyordu...

Ne güzel bir konu olmuş bu böyle...
Çoğunuzun kitaplığı çok güzel, his'in abajur kitaplığı, merdiven kitaplık çok çok güzel
benim burda malesef kitaplığım yok.
Annemlerde de vitrinde, kolilerde bir de kitaplıkta var epey kitap, genelde iki sıra halindedir bir de.
Babacığımın bir sürü dini kitabı vardır dedemden hatıra.
Bu yaz biraz dağıtmak zorunda kaldık ama ev küçük koyacak yer yok artık, ansiklopedileri, dergileri, çalışma kitaplarını dağıttık biraz.:26:

Büyük bir merakla bekliyoruz. Çok harika bir konu oldu.

Benim beyaz kitaplığımı da ikeadan almıştım, çok daha güzelleri var tabi. Yanyana eklenip, birde rafların boylarının ayarlanması çok iyi oluyor. Dergilerimi de rahatlıkla ayarlayıp, yerleştirebiliyorum.

Son düzenleme:

His, arkadaşın kitaplıklarını ve puzzle larını çok beğendiğimi ve o puzzları çok kıskandığımı söylemeden geçemeyeceğim. Bende kitap ve puzzle delisi biri olarak seni tebrik ediyorum ayrıca profil resmin kore dizisi Secret Garden dan bir sahnemi ben mi öyle anladım benim ilk göz ağrımdır o dizi o yüzden çok mutlu oldum birden görünce.

Oh! oh! Mis gibi olmuş Eflacım. Keyifle dağıtmanı dilerim.

kitaplıktakilerin çoğu kalıcı şimdilik :))
gidiciliği kesin olanlar ayrıldı kulittam. okuduklarımdan kolide olanlar var. onları kurcalamadım şimdi, daha fazla geciktirmemek için.
test-ders kitapları vs hepsi yerlerde kaldı. küçük bir kitaplık daha şart eve...
buradakilerin çoğu okunacaklar, okuyup beğenmediklerimi hemen elden çıkarmayı düşünüyorum dediğiniz gibi. o bağı oldukça zayıflattım konuştuğumuzdan beri...

kitabevlerindeki o sepetlerden uzak durmaya karar verdim ayrıca. oralardan aldığım o kadar gereksiz kitapla karşılaştım ki...

Heehehe Seninle çok ortak noktamız var desene Teşekkür ederim, ben de kitap ve puzzle delisi biriyim... O profil resmi de G. Kore dizisi Secret Garden evet yenilerde izlediğim bir diziydi, G. Kore sineması seven biri olarak o konuda da ortak yönümüz var

Bu arada puzzle topiğimiz var KKda, G. Kore sineması sevenler topiğimiz de var linklerini atıyorum gelirsen sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/fanatik-kuluplerimiz/215013-puzzle-severler-kulubu.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/325776-guney-kore-sinemasi-sevenler.html

Evet çok güzel bu puzzle biliyorum ama yapmadım bundan :26:

Eki Görüntüle 617106

istediğim düzen tam olmasa bile daha fazla geciktirmek istemedim.

Çok güzel olmuş canım, eline sağlık... Güle güle kullan yeni kitaplığını....

Süper olmuş. Teşekkürler paylaşım için.

ben teşekkür ederim

Çok güzel olmuş canım, eline sağlık... Güle güle kullan yeni kitaplığını....

teşekkür ederim. kitaplık eski, düzenlemesi yeni

Secret Garden' ı KK' da o kadar çok duydum ki, ben de merak ediyorum. hiç bulaşmamaya çalışıyorum şimdilik. yaza belki...

Son düzenleme:

Aldığım klasiklerin çoğu sepetlerden olmuştu. 4 lira 5 lira her geçtiğimde bakıp, önce arka kapağı okuyup düşündükten sonra alıyordum, neredeyse hergün, sepeti altüst ederek seçiyordum. Çoğunlukla klasiklerden almıştım. Gerçekten gereksiz birçok kitap olan yerlerde var. Aldığım sepetin içindede çok vardı. Anna Karenina kitabını da oradan almıştım, ama hiç dikkat etmemişim 3. kitabını almışım sadece, daha sonra sordum yokmuş. :26:

Son düzenleme:

ehlimana'nın topiği ve sanal kütüphane tavsiyesi sayedinde kitap kurtları radikal kararlar almaya başladık.
Raflarda dizilmiş ve tıkıştırılmış halde bulunan kitaplar, sanal kütüpaneye eklenmek için yerlerinden çıktığında,
inanılmaz yığınlar halinde görünüyorlar. Bu oburlukla iş nereye varacaktı kim bilir?
Okunacaklarımın 250 - 300 kadar olduğunu tahmin ederken sanırım 500 den fazla çıkacak.
ehlimana'ya ve içten paylaşımlarınıza çok şey borçluyum. İyi ki varsınız arkadaşlar.
Dediğin gibi canım, çoğu kez kitap alma tutkum yüzünden hiç de seçici olmadım. Gördüğüm her kitap
sepetini alt üst eder bir kaç tane almadan ayrılamazdım. (Dilerim ayrılamazdım, ayrılamıyorum olmaz. )

Hah hah haa!!! Bu günlerde kitaplarımızı tek tek elden geçiriyoruz ya kedicim. 6 - 7 tane kitabı, daha önce aldığımı anımsamadan ikilemişim.
Bunlardan biri de Anna Karanina. Çıldırmama az kalmış...

kulittacım çok onure ettin beni

bende fark etmeden o kadar çok kitap almışım ki benimde bazı kitaplarım ikilenmiş.
n'apalım artık zamanla elden çıkarlar. okundukça giderler.

benim de kitap alma hızım, okuma hızımı geçti valla

teşekkür ederim. kitaplık eski, düzenlemesi yeni

Secret Garden' ı KK' da o kadar çok duydum ki, ben de merak ediyorum. hiç bulaşmamaya çalışıyorum şimdilik. yaza belki...

Canım 20 bölümlük bir dizi zaten çerez gibi gidiyor canın ne zaman istiyorsa o zaman izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…