Bizim kitaplığı görsen deli olursun o zaman. Evde tonlarca kitap var. Eşim de ben de tam bir kurduz. Daha doğrusu eşim eski bir kurt.
İkea nın hemnes serisinin kitaplıkları var. Ev dekorasyonunuzla da uyumluysa tavsiye edirim.
kitaplarımı seçmeye, düzenlemeye yavaş yavaş başladım. zannettiğim kadar okunacak kitabım yokmuş, onu fark ettim. eksik kitaplar da gözüme çarptı. kolileri iyice taramam gerekecek. kolilerde yoksa, kimde ne kitabım kaldı, tam bilmiyorum
ders ve test kitaplarımız ağırlıktaymış. onları kitaplıktan çıkarıp, kitapları 1-2 sıra dizdim mi, hepsi bir yerde toplanacak.
bu konu sayesinde kitaplık, ömründe görmediği düzene kavuşacak
sömetrda benim fotolar gelecek artık..
ehlimana, ikeadaki kitaplıkları görmüştüm, farklı genişliklerde vardı, yan yana istediğin şekilde seçip ekleyebiliyorsun. bana mağazada hoş göründüler, ama erteledik zorunlu.
bir arkadaşımda büyük, kapalı bir modelini gördüm. içi doluyken çok daha güzel göründü gözüme. ikeadan aldık dediklerinde şaşırdım. çok şık duruyordu...
Çalışma odasındaki kitaplıktan detaylar kızlar
İngilizce RomanlarımBir kısmı baza altında
Bunlar da çalışma odasında yapılmayı bekleyen puzzlelarım
kızlaar puzzle ve kitaplık demişken yakın zamanda almak istediğim bir puzzle sizlerle paylaşmak istiyorum eminim sizinde hoşunuza gidecektir. Okuma köşesi için mükkemmel bir puzzle bakınız;
Heye 1500 Parça Puzzle Books, Kravarik - - Puzzle Depo
Not : Eğer link vermek yasaksa hemen kaldırabilirim arkadaşlar
kızlaar puzzle ve kitaplık demişken yakın zamanda almak istediğim bir puzzle sizlerle paylaşmak istiyorum eminim sizinde hoşunuza gidecektir. Okuma köşesi için mükkemmel bir puzzle bakınız;
Oh! oh! Mis gibi olmuş Eflacım. Keyifle dağıtmanı dilerim.
His, arkadaşın kitaplıklarını ve puzzle larını çok beğendiğimi ve o puzzları çok kıskandığımı söylemeden geçemeyeceğim. Bende kitap ve puzzle delisi biri olarak seni tebrik ediyorumayrıca profil resmin kore dizisi Secret Garden dan bir sahnemi ben mi öyle anladım benim ilk göz ağrımdır o dizi o yüzden çok mutlu oldum birden görünce.
Süper olmuş. Teşekkürler paylaşım için.
Çok güzel olmuş canım, eline sağlık... Güle güle kullan yeni kitaplığını....
kitaplıktakilerin çoğu kalıcı şimdilik :))
gidiciliği kesin olanlar ayrıldı kulittam. okuduklarımdan kolide olanlar var. onları kurcalamadım şimdi, daha fazla geciktirmemek için.
test-ders kitapları vs hepsi yerlerde kaldı. küçük bir kitaplık daha şart eve...
buradakilerin çoğu okunacaklar, okuyup beğenmediklerimi hemen elden çıkarmayı düşünüyorum dediğiniz gibi. o bağı oldukça zayıflattım konuştuğumuzdan beri...
kitabevlerindeki o sepetlerden uzak durmaya karar verdim ayrıca. oralardan aldığım o kadar gereksiz kitapla karşılaştım ki...
kitaplıktakilerin çoğu kalıcı şimdilik :))
gidiciliği kesin olanlar ayrıldı kulittam. okuduklarımdan kolide olanlar var. onları kurcalamadım şimdi, daha fazla geciktirmemek için.
test-ders kitapları vs hepsi yerlerde kaldı. küçük bir kitaplık daha şart eve...
buradakilerin çoğu okunacaklar, okuyup beğenmediklerimi hemen elden çıkarmayı düşünüyorum dediğiniz gibi. o bağı oldukça zayıflattım konuştuğumuzdan beri...
kitabevlerindeki o sepetlerden uzak durmaya karar verdim ayrıca. oralardan aldığım o kadar gereksiz kitapla karşılaştım ki...
Hah hah haa!!! Bu günlerde kitaplarımızı tek tek elden geçiriyoruz ya kedicim. 6 - 7 tane kitabı, daha önce aldığımı anımsamadan ikilemişim.Aldığım klasiklerin çoğu sepetlerden olmuştu. 4 lira 5 lira her geçtiğimde bakıp, önce arka kapağı okuyup düşündükten sonra alıyordum, neredeyse hergün, sepeti altüst ederek seçiyordum.Çoğunlukla klasiklerden almıştım. Gerçekten gereksiz birçok kitap olan yerlerde var. Aldığım sepetin içindede çok vardı. Anna Karenina kitabını da oradan almıştım, ama hiç dikkat etmemişim 3. kitabını almışım sadece, daha sonra sordum yokmuş. :26:
teşekkür ederim. kitaplık eski, düzenlemesi yeni
Secret Garden' ı KK' da o kadar çok duydum ki, ben de merak ediyorum. hiç bulaşmamaya çalışıyorum şimdilik. yaza belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?