• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kl ve Ate...

meldam

Kaderimin Efendisiyim
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
14.906
22
208
42
Diğer
Dizi bir uyarlama olacak. Jane Austen'in "Kül Ve Ateş" isimli kitabından...

Kitap iki kız kardeşi, onların evlenme serüvenlerini anlatıyor. Tutkularını bastırmak istemeyen, duygularını başıboş bırakmayı seçen ve bu yüzden de başı dertten kurtulmayan taşkın mizaçlı olan kızlardan biri kitabın ve aynı zamanda da dizinin adının içindeki “ateş”i temsil ediyor.

Duygularını aklıyla dengelemeyi seçen diğer kız kardeş ise, yaşamda kişiye zararlı olmaya başlayan tutku ve heyecanların üzerine serpilmesi gereken sağduyu, irade ve mantık ile “kül”ü simgeliyor.

Konuyla ilgili bu kadar bilgi verdikten sonra asıl önemli olan kısma gelelim. Oyunculara... Sanırım en keyif veren kısmı da bu. Tomris Giritlioğlu'nun Antakya'da çekeceği dizinin oyuncuları; Serhat Tutumluer, Başak Köklükaya, Hakan Balamir ve Şerif Sezer

tomris giritlioğlu yapımı olması sebebiyle güzel olacağını düşündüğüm bir dizi,bakalım günler uyarsa izleriz..

ben tuba büyüküstün ü beğenerek izliyorum oda başlasa bir diziye çok güzel olur yada onu bir bulut olsamda başrolde izlesek ne güzel olur

Hakan Balamir ve Serhat Tutumluer beğenmiyorum ben. ama bayan oyuncular süper
keşke başka erkek oyuncu seçselermiş.

serhat tulumluerin oyunculuğunu beyenirim sahra dizinden beri bi hayranlığım var kendisine başak köklü kayayı sevmem ama dizinin konusu güzele benziyor bakalım izleyip göreceğiz:ecrin_bebek:

bende dün tekrarı izledim
begendim güzeldi
müziğide hoşuma gitti
bakalım nasıl ilerleyecek.

sırf serhat tutumluer için izliyorum hastayım bakışlarına:asigim:

evet dizinin müzikleri güzelde su hırsızlık sahnesini inandırıcı bulmadım delil yok bişey yok sen yaptın diye tutukladılar parmak izi diye bişey var canım

bende bi antakyalı olarak önce memleketimi göreyim diye sonrada konusunu merak ettigim için izliyorum

asi dizisinin havası var vede binbirgecenin.antakya yerine başka bi yerde çekilseydi dizi daha iyi olurdu sanki.kopyala yapıştır gibi olmuş.ama serhat tutumluer varken izleniyor ister istemez.

şuan dizinin tekrarını izliyorum
ben begendim.helede müziği çok güzel olmuş
aşk agırlıklı
öyle etrika çok yok sakinn

Back
X